A hajléktalanoknak miért jár ingyen gyógyszer? Közgyógyra szinte bármit megkapnak.
Figyelt kérdés
Aki meg fizeti a tb-ét,vagy egy kisgyerek aki eleve biztositott annak többezer forint ha megbetegszik.Arról nem beszélve,hogy az esetek többségében eladják.Nem ezt nem találom ki, ezt láttam.Amiért én X összeget fizettem a patikában,annak a feléért árulta.És nem egy tételről beszélek,hanem több doboz gyógyszerről.Vitaminok,antidepresszáns szerek,altatók,nyugtatók,stb.Rendjén van ez?Szerintem nincs.2011. jan. 2. 23:52
21/25 anonim válasza:
Szerintem a szemed előtt ilyen ellenző van, amitől nem látsz. Felesleges bármit is írni, mert csak a magadét hajtod.
22/25 anonim válasza:
Csak a magadét hajtod...Már ne haragudj,de mindenki azt hajtogatja amiben úgyérzi,hogy igaza van.És ha egy kicsit elgondolkodunk valóban van valami kis igazság ebben a témában.Mivel érintett vagyok,igy ez a véleményem.Lehet engem is "lefikázni"egész nyugodtan.Van gyerekem,van beteg hozzátartozóm aki kis nyugdijjas és én látom,hogy a nyomorult kis nyugdijjából mennyit költ el gyógyszerekre mert egyébként meghalna.Érdekes módon ő nem kapta meg a közgyógyellátást,mert pár forintal meghaladta a nyugdijja a határt.A nővérem sem kapta meg a gyerekre,aki havonta kap el valamilyen virust,és rohanni kell vele az orvoshoz.Az indok,hogy nem tartósan beteg.Igy 1500-2000 Ft a havi antibiotikum,és támogatás nincs.Bevallom neked,hogy ezek a dolgok nekem sem tetszenek.
23/25 anonim válasza:
Én csak a dankó utcai klinikáról tudok nyilatkozni. Ott havi 2000(?) hajléktalan kezelését támogatja az állam, legyen az bármilyen terápia. Valóban, kicsit dühítő első hallásra... de amikor bemész közéjük, és azért látod, hogy ők is emberek....
24/25 anonim válasza:
pontosítok. ez a keretszám asszem az egész nyolcadik kerületre vonatkozik. amúgy pedig vannak alapítvámyi intézmények -mint a dankó is-, amelyek direkt ezért vannak, hogy ezek az emberek se maradjanak ellátás nélkül.
25/25 karesz54 válasza:
örülj neki,hogy nem szorulsz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!