A hajléktalanoknak miért jár ingyen gyógyszer? Közgyógyra szinte bármit megkapnak.
Figyelt kérdés
Aki meg fizeti a tb-ét,vagy egy kisgyerek aki eleve biztositott annak többezer forint ha megbetegszik.Arról nem beszélve,hogy az esetek többségében eladják.Nem ezt nem találom ki, ezt láttam.Amiért én X összeget fizettem a patikában,annak a feléért árulta.És nem egy tételről beszélek,hanem több doboz gyógyszerről.Vitaminok,antidepresszáns szerek,altatók,nyugtatók,stb.Rendjén van ez?Szerintem nincs.2011. jan. 2. 23:52
1/25 anonim válasza:
A hajléktalan miből fizessen? Erre válaszolj.
2/25 anonim válasza:
ilyen fos kérdést feltenni komolyan nyilvánvaló a hajléktalan nemtud fizetni ha pedig nem kap gyógyzsert akkor be krepál ,és ha be krepál az önkormányzatnak kell eltemetni mert nincs ki eltemesse .és ezért inkább gyógyszert kapnak mint hogy a temtésüket keljen fizetni
3/25 A kérdező kommentje:
Például a nyugdijjukból ami általában van nekik.Vagy az Önkormányzati járulékokból amiket kapnak.Ennyi erővel a kisnyugdijjasoknak,a gyesen levőknek,a minimálbéreseknek,a munkanélkülieknek is ingyen járhatna nem?
2011. jan. 3. 00:13
4/25 anonim válasza:
Azt az orvost kell megkérdezni, hogy miért írja fel neki ezeket receptre, aki felírja?
5/25 A kérdező kommentje:
Igen ez egy érdekes kérdés.Az orvos mire ir ki négy féle betegségre gyógyszert,amikor a fazonnak semmi baja azonkivül,hogy kur...ra alkohol hiánya van.Köztük vitaminokat???
2011. jan. 3. 00:16
7/25 A kérdező kommentje:
Hogy hogy nincs ingyen.Dehogynem.A patikában egy fillért sem fizetnek a kasszánál.Beadják a receptet,a gyógyszereket bepakolják a neylonba és ennyi.A mellettem levő patikába nem is egy jár gyógyszerért.
2011. jan. 3. 00:19
8/25 Mandula11 válasza:
Irígy vagy rájuk? Élj úgy, ahogy ők, aztán meglátod, hogy örülsz neki, hogy kapsz gyógyszert ingyen.
9/25 anonim válasza:
hát ez az,jó kérdés...nagyon drágák a gyógyszerek,és szegény családosoknak,meg gyesen lévő kismamák..stb kell fizetni az a sok drága vacakot. :S
10/25 A kérdező kommentje:
Mandula 11nek.Ilyen ostoba választ rég olvastam.Itt nem irigységről beszéltem,hanem arról amit igazságtalannak tartok az egészségügyi ellátás terén.Élj úgy...ra válasz:Látszik,hogy közöd nincs a témához,és senkinek sem aki ezt helyesli.Valószinüleg még nem váltott ki ezrekért mondjuk két doboz gyógyszert,vagy nem hagyta ott a patikában az utolsó pénzét,hogy ne dögöljön otthon meg.Esetleg a lázas beteg gyerekének agyógyszere ami szintén ezrek nem jelentett gondot a pénztárcájának.Szeretem az ilyen nagyképű szövegeket.
2011. jan. 3. 00:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!