Tart már ott az orvostudomány hogy egy kiálló csontot valahogy eltüntessenek?
Figyelt kérdés
Arról lenne szó, hogy a csípőcsontom fölött két oldalt van egy csont még a derekam alatt, amit nem tudom hogy hívnak, de kiáll, és emiatt lehetek akármennyire vékony, az ott mindig bezavar, és teljesen elront mindent.2010. nov. 27. 21:52
1/12 anonim válasza:
A csípőcsontod felett két csont?
Erősen kétlem. Vagy magát a csípőcsontodat érzed (amit értelemszerűen nem fognak lecsiszolni neked), vagy esetleg még a lengőbordádra tippelnék. Hogy Mo-n ki lehet-e szedetni esztétikai okokból, azt nem tudom.
De jó lenne, ha megnéznéd ezt a csontvázat és elmondanád pontosan, hogy miről is beszélsz.
2/12 anonim válasza:
Ne butáskodjál már azok a medence csontod megtartó lapátai. Nehogy kilapátoltasd már onnan őket.
4/12 A kérdező kommentje:
Igen a medence csontok lesznek. Lehet hogy nagy az isten állatkertje, nyugodtan lehet oltogatni (tény hogy a kérdést nem ezért tettem föl), de azért két oltogatás között válaszoljatok is legyetek szívesek. Köszi.
2010. nov. 27. 22:51
5/12 anonim válasza:
Én válaszoltam. A medencecsontodat nem fogják lecsiszolni, mivel hogy igen csak sok izom tapad rajta. Mit gondolsz, azokat hova pakolják?
6/12 A kérdező kommentje:
Igen, igazad van te tényleg válaszoltál. Nem tudom hova tennék. Nagyon zavar.
2010. nov. 27. 23:18
7/12 anonim válasza:
Alkatból adódóan elég vékony vagyok, ezért nekem is picit kiállnak a medencecsontjaim, de nem annyira zavaró. Ha nagyon kiállnak, sőt még el is akarod őket tüntetni, akkor óhatatlanul felmerül a kérdés, hogy nem vagy anorexiás? Hány kiló vagy, és milyen magas? Hidd el, a medencecsont anatómiailag is fontos, de esztétikailag is eléggé rontaná a képet, ha nem lenne...
8/12 A kérdező kommentje:
Kötve hiszem, hogy anorexiás lennék, 174 cm és 56 kg. Úgy néz ki mintha úszógumim lenne, pedig nem, csak bőr van rajta..
2010. nov. 28. 19:42
9/12 anonim válasza:
Inkább fogadd el, ezt sosem szedik ki, anélkül nem lehetne gyereked se (ha nő vagy), nem lenne hova pakolni a beleket, stb...
Amúgy tart ott az orvostudomyán, egy csontkinövést pl nyugodt szívvel rutinból leszednek. :D
10/12 anonim válasza:
Alacsony a BMI-d (Body Mass Index). Hízzál.
végzős orvostanhallgató
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!