Elképzelhető lenne ez? /Orvostudomány/
Az, hogy ha valakinek orrpolyp-ja van régóta és emiatt "eldeformálódott" az orra, akkor, ha ezt a jóindulatú tumort kiműtenék, akkor az orra "visszaállna2, olyanra amilyennek eredetileg lenni-e kellett volna?
Ne nézzetek hülyének, csak találtam egy képet,/ami, lehet, hogy nem is ebbe a témába tartozik/ amin a 2. kisfiúnak dettó ugyanolyan orra van mint most nekem, és nekem is kicsi korom óta orrpolyp-om van, mert nem akarták kiműteni..(mellesleg nem vagyok megelégedve az orrommal, de Isten ments, hogy plasztikáztassak)
Kérem csak olyanok írjanak akik érdekeltek ebben6 ehhez hasonló témákban.Köszönöm
a kép: [link]
Ezek szerint akkor nem :s Nem vagyok ellene, aki szeretné, hát csinálja, nem nézem le érte, de én soha nem tenném, ütközik az elveimmel...
Utolsó: Nem tudom nekem nem volt trójai alatta... és én meg tudom nyitni a vírusírtóm se szórakozott és a gépem se ment szét....szóval lehet csak te gépezel rossz gépről?
VÍRUSOS A LINK!
NE NYISSÁTOK MEG!!!
Kérdező: Neked milyen vírusirtód van? Nekem az Avast jelezte.
13:43 voltam
Ha "crackel" nodod van akkor az pont sz@rt sem ér, mivel csak a vírus adatbázist frissíti, a kereső mechanizmus összetevőit nem és simán kijátszák a vírusok.
A NOD nagyon jó vírusirtó, de CSAK AZ EREDETI!
Nekem is vírust jelez amúgy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!