Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Alkalmatlannak nyilvánít az...

Alkalmatlannak nyilvánít az üzemorvos, ha nem tudom elolvasni a Kettesy-táblát, mert nem ismerem a számokat?

Figyelt kérdés
tegnap 09:39
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Mi a munkakör? Esetleg veszélyes munkakörben nem célszerű szívbetegen tevékenykedni. Amúgy meg tekinthetnéd prevenciónak is. Mi a bajod az EKG-val? Netalán olyan szert használsz, ami kihat rá?
tegnap 11:17
 12/21 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
tegnap 18:17
 13/21 MTamas2 ***** válasza:
53%

Érdekes lehet az a munkahely ha irodai értelmiségi munkában nincs szükség a számok ismeretében.

Másrészt ez nagyon érdekes, tekintve hogy a helyesírásod hibátlan.

Milyen iskolába jártál?

tegnap 19:47
 14/21 A kérdező kommentje:

11: még a feltételezés is sértő!

13: egyetemre jártam, mesterdiplomás vagyok természettudományokból

tegnap 21:39
 15/21 anonim ***** válasza:
De meg nem mondanád, mi bajod van az EKG-val, vagy hogy mért nem mész magadtól olyan munkahelyre, orvosi kirúgatás nélkül, ahol nincs orvosi vizsgálat!
tegnap 21:42
 16/21 A kérdező kommentje:

Az, hogy jön a blabla az egészséges életmódról meg minden marhaság. Hypertoniám van és jelzett mitr. insuff.

Hivatásos gépjárművezető is lehetek, oda pl. megfeleltem.

Akármi lehetnék, de engem csak az üzemorvosi vizsgálat ténye zavar egy olyan munkahelyen, ahová egyáltalán nem kellene.

Kell a hivatásos sofőrnek, meg minden veszélyes munkakörben, ott oké. De irodai feladatokhoz minek? Nekem ne papoljanak egészséges életmódról és ne jósoljanak, hogy mikor halok meg.

tegnap 21:51
 17/21 anonim ***** válasza:
Akkor elmész olyan helyre, ahol nem kérik. Problem solved. Amúgy meg a vérnyomásodat kezelni kell, és akkor nem lesz magas a vizsgálatkor. Nem a vérnyomáscsökkentő gyógyszer szedése a kizáró ok.
tegnap 21:59
 18/21 A kérdező kommentje:
Én nem szedek gyógyszert, mert szeretnék egészségben élni. Nem akarok mellékhatásokat.
tegnap 22:02
 19/21 anonim ***** válasza:
Hát, túl magas vérnyomással nem fogsz egészségben hosszan élni. Nem a kisujjukból szopják az orvosok, hogy a magas vérnyomás infarktushoz, vese- és agykárosodáshoz vezet. Aminek sokkal nagyobb a valószínűsége, mint hogy nálad pont jelentkezik egy teljesen esetleges mellékhatás, amit rögtön ki is lehet küszöbölni egy másik gyógyszer választásával. Milliók szednek vérnyomáscsökkentőt mellékhatások nélkül. Magyarországon naponta 70 ember hal meg szívhalálban. Mellékhatásban nem hinném, hogy akár 1 is.
tegnap 22:12
 20/21 anonim ***** válasza:

19.

Ne írjál neki számokat, írta, hogy nem ismeri őket, még mesterdiplomával sem.

tegnap 22:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!