Üzemorvos nyilváníthat alkalmatlannak falcolás miatt?
Azért ugye jársz vele szakemberhez? Mert ez egy felnőtt esetében, akire a más gyereke rá lesz bízva nagyon nem oké.
Jobbulást!
Orvosa válogatja.
Ezeket a hegeket egyébként lehet, hogy egy jó plasztikai sebész el tudná tüntetni. Most már nem tudod eldugni az orvos elől, de később erre érdemes gondolni.
Ráadásul az új vágásokról is le kellene szokni. Kérd pszichológus, pszichiáter segítségét. Egyszer nagyon pórul járhatsz, szepszist kaphatsz tőle, amputálás is lehet a következménye. Nem biztos, hogy lesz rá gyógyszer.
Tudom hogy nem okés és foglalkozok is vele. A diákok sose látják és a kollégáim sem, erre figyelek.
De nálunk szokott lenni vérnyomásmérés, és ott kiderülne. Féltem az állásom. Valaki nem tudja esetleg, milyen betegjogaim vannakilyen esetben?
És ugye diszkréten kezeli majd, mert félek, hogy más megtudja...attól is félek hogy kihallatszik a rendelőből a beszéd és kinn meghallják a kollègáim akik utánam jönnek.
Viszont sajnos még így sem tudom abbahagyni, ma csuklótól vállig összevagdostam a kezemet, csak falcolás, de annyira gáz ez és tudom, de így is muszáj csinálnom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!