Milyen egy üzemorvosi vizsgálat? Mi igaz az interneten terjedő rémhírekből? Miből áll egy ilyen vizsgálat? Mit találhat az orvos, ami miatt alkalmatlannak nyilváníthat?
Figyelt kérdés
Fiatal, pályakezdő lány vagyok, a doki ráadásul férfi és háromszor annyi idős, mint én. Hétfőn megyek hozzá, kicsit tartok az egésztől.2015. aug. 6. 10:59
1/3 anonim válasza:
A munkádtól függ, hogy milyen vizsgálatok szükségesek. Ezekre számíts: tüdőszűrés, vérnyomás mérés, EKG.
2/3 kerdezo66 válasza:
Szóval énis pályakezdő vagyok és alkalmalannak nyilvánított mellesleg Dr.Domokos Zsolt azt hiszem úgy hívják./Berettyóújfalu Gróf Tisza István Kórház./
Színlátás tévesztés miatt.Egyet nem tudtam nem engedett át.Mellesleg tüdőszűrő lesz,szem/látás,fül vizsgálat.Megmérik hány kg vagy hány cm.Kérdezgetni fognak,hogy van-e a családban örökletes betegség stb..
Hova szeretnél jelentkezni melyik iskolába?
3/3 anonim válasza:
Általában a munkakörtől függ milyen vizsgálatok vannak.De csak alsóneműig kérhet hogy vetkőzz le,mi mindig csak felül vetkőztünk le.
Felső testet sztetoszkóppal megvizsgálja,nyaki nyirokcsomót áttapintja,hasat megnyomkodta,vérnyomást mért és a táblát kellett leolvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!