Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Hívjak mentőt vagy legalábbis...

Hívjak mentőt vagy legalábbis mondjam el mi történt ?Sos orvos ?!

Figyelt kérdés

Most anyu azt mondja , hogy jól van és nem akarta, hogy mentőt hívjak. Soha nem történt még ilyen

Röviden: Nagyon görcsölt a hasa, fájt a gyomorszája, gyenge lett, kiment a wcre, de nem bírt hányni....Utána kezet akart mosni , de összesett, lefektettük.

Annyit lehetett látni, hogy remegett a keze, fennakadt a szeme és kilógott a nyelve.

Nem láttam , hogy lélegezne és nem reagált semmire sem. Kétszer erőteljesen megnyomtam a mellkasát, mintha újraéleszteném és akkor elkezdett hányni , oldalra fordítottuk apuval, hogy ne fulladjon a hányásba és magához tért és kihányt mindent.Azóta jobban van. Beszél, már felállt, csak kicsit razza a hideg.Lehet ez gyomorrontástól? Evett tepertőt, diós sütit..

Félek , hogy mi van ha este ez megismétlődik vagy rosszul lesz míg alszunk.

A szem fennakadás,kilógó nyelv nagyon megijesztett🤦😞😞😞

jan. 17. 22:59
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Utolag azt mondta, hogy érezte nem kap levegőt
jan. 18. 01:04
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
Eszméletvesztés, szem fennakadás, ezek olyan dolgok, amikor én hívnék mentőt egyből. Ki lehet hangosítani és akkor mindkét kezed szabad, hogy tudj elsősegélyt adni. Nekem gyomorrontástól ilyen súlyos tünetem nem volt, de ha ez az, akkor is jobb lenne, ha megvizsgálnák anyukádat.
jan. 18. 07:15
 23/32 anonim válasza:
63%

Anonimnak üzenem!

Kicsit modoralhatná magát! Egy embert (ÉDESANYÁT) akit épp a ,,HALÁL,, küszöbéről hoztak vissza,ilyen durva kifejezéseket használ,mint; FALT meg 5kg TEPERTŐT evett,

azt kell,hogy mondjam, egy érzéketlen személy.......

jan. 18. 08:06
 24/32 Sssaszem ***** válasza:
Kedves Kérdező! Hogy van anyukád? Mit mondott a doki?
jan. 18. 09:34
 25/32 A kérdező kommentje:
Sziasztok,ma már nagyon jól van. Jó színe van. A vérnyomása rendben. Át akartam venni a főzést, de kint főzőcskézik és mondta, hogy délután sétáljunk egy fél órát, mert kell a mozgás. Csak a gyomorszája fáj és jön fel valami keserű kaja tegnapról. A doki EKGra,24 órás vérnyomás monitorozásra, teljes vérképre meg koponya CTre küldte. De azt mondta, hogy a légzés kimaradás oka valszeg félrenyelt étel lehet, de a kéz remegés és fennakadt szemek miatt a koponya CT szükséges, hogy az epilepszia kizárásra kerüljön meg egyéb agyi rendellenesség
jan. 18. 10:11
 26/32 anonim válasza:
81%
Vagy csak egyszerűen vigyétek be a kórházba
jan. 18. 10:23
 27/32 A kérdező kommentje:
nem megyünk állami egészségügybe. nem olyanok a körülmények ott és az orvos is lutri. annyit már hadd engedjek meg magamnak, hogy oda viszem anyut, ahova szeretné. talált egy jó kardiológust, a vérvételt ekgt a háziorvos megcsinálja, az amerikai úton meg van ismerősünk pont koponysebesz
jan. 18. 10:48
 28/32 anonim válasza:
59%
Ez csak egy tanács volt. Hiszen ez a lególcsóbb és legalapvetőbb. Persze ha van rá pénz és kapcsolatok menjetek magánba de nekem honnan kéne ezt tudnom?
jan. 18. 11:03
 29/32 anonim válasza:
75%
A legtöbb orvos pedig dolgozik mind a két helyen szóval ugyna olyanok, annyi , hogy magánban több idő jut a betegekre.
jan. 18. 11:04
 30/32 A kérdező kommentje:
nem az orvosokról írtam, a körülményekről. sok magán nem dolgozik államiban egyáltalán.. legalábbis, akikhez én járok, egyik sem...de mindegy. magán, nagyobb higiénia, több idő, gyorsabb időpont
jan. 18. 11:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!