Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Hívjak mentőt vagy legalábbis...

Hívjak mentőt vagy legalábbis mondjam el mi történt ?Sos orvos ?!

Figyelt kérdés

Most anyu azt mondja , hogy jól van és nem akarta, hogy mentőt hívjak. Soha nem történt még ilyen

Röviden: Nagyon görcsölt a hasa, fájt a gyomorszája, gyenge lett, kiment a wcre, de nem bírt hányni....Utána kezet akart mosni , de összesett, lefektettük.

Annyit lehetett látni, hogy remegett a keze, fennakadt a szeme és kilógott a nyelve.

Nem láttam , hogy lélegezne és nem reagált semmire sem. Kétszer erőteljesen megnyomtam a mellkasát, mintha újraéleszteném és akkor elkezdett hányni , oldalra fordítottuk apuval, hogy ne fulladjon a hányásba és magához tért és kihányt mindent.Azóta jobban van. Beszél, már felállt, csak kicsit razza a hideg.Lehet ez gyomorrontástól? Evett tepertőt, diós sütit..

Félek , hogy mi van ha este ez megismétlődik vagy rosszul lesz míg alszunk.

A szem fennakadás,kilógó nyelv nagyon megijesztett🤦😞😞😞

tegnap 22:59
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%
Tepertőt meg diós sütit. Egész nap?
tegnap 23:27
 12/21 A kérdező kommentje:
Nem engedte, hogy kihívjam a mentőt. Ennyi
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
10-es! Ott van világosan leírva: tepertőt és diós sütit
 14/21 anonim ***** válasza:
0%
Akkor ha egész nap ennyit falt tepertőt semmiféle kenyér és zöldségek nélkül,plusz diós sütit akkor lehet hogy a cukrs esett vagy ment fel, de lehet megevett 5kg tepertőt meg 5kg diós sütit, ilyenkor már szerintem mindenkinek fájna a hasa és remegne is. Szal kéne pontosítani szerintem... szerintem.
tegnap 23:31
 15/21 anonim ***** válasza:
39%
Igen és attól összeesel és eszméletlen leszel?
tegnap 23:36
 16/21 anonim ***** válasza:
Értelmiségi
tegnap 23:40
 17/21 A kérdező kommentje:
Ételfertőzéssel nekem is volt hasonló. Felment a vérnyomásom 200ra, majd leesett 80ra. Én is összestem. Uborka héja okozta a mérgezést. Hánytam, szédültem és pár perc kiesett a fényben. Akkor ott azt hittem meghalok. De persze ettől még lehet bármi más is anyunak, Ő 69 éves. Jövő héten egy vérnyomás és kardiológia illetve EEG vizsgálatot intézek neki.De anyu csökönyös, nem akar kórházba menni.
tegnap 23:41
 18/21 anonim ***** válasza:
De még mindig nem írtad le miből mennyit evett és mennyi idő alatt
tegnap 23:44
 19/21 anonim ***** válasza:
Allergiás sokk??
ma 00:47
 20/21 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Én nem hiszem. Nem lélegzett. Nem jött fel a mellkasa és levegőt sem vett. De elég volt 3x mellkast nyomni és egyből hányt és magához tért .Lehet megadt valami étel visszafelé. Basszus nem tudom. De most kimemtem. Alszik és normálisan lélegzik. Mindig nézegetem
ma 01:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!