Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Hívjak mentőt vagy legalábbis...

Hívjak mentőt vagy legalábbis mondjam el mi történt ?Sos orvos ?!

Figyelt kérdés

Most anyu azt mondja , hogy jól van és nem akarta, hogy mentőt hívjak. Soha nem történt még ilyen

Röviden: Nagyon görcsölt a hasa, fájt a gyomorszája, gyenge lett, kiment a wcre, de nem bírt hányni....Utána kezet akart mosni , de összesett, lefektettük.

Annyit lehetett látni, hogy remegett a keze, fennakadt a szeme és kilógott a nyelve.

Nem láttam , hogy lélegezne és nem reagált semmire sem. Kétszer erőteljesen megnyomtam a mellkasát, mintha újraéleszteném és akkor elkezdett hányni , oldalra fordítottuk apuval, hogy ne fulladjon a hányásba és magához tért és kihányt mindent.Azóta jobban van. Beszél, már felállt, csak kicsit razza a hideg.Lehet ez gyomorrontástól? Evett tepertőt, diós sütit..

Félek , hogy mi van ha este ez megismétlődik vagy rosszul lesz míg alszunk.

A szem fennakadás,kilógó nyelv nagyon megijesztett🤦😞😞😞

tegnap 22:59
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
82%
Mi volt az előzmény? Lehet berúgott,drogozott,bármi?
tegnap 23:07
 2/21 anonim ***** válasza:
Mindenképp hívj mentőt, vagy legalábbis az ügyeleti számukat. Az összeesés nem játék, de semmi pánik, fektessétek addig le és pihenjen.
tegnap 23:07
 3/21 A kérdező kommentje:
Nem iszik anyukám alkoholt és nem drogozik. Egyszerűen étkezés után nagyon fájt a gyomorszája , össze is görnyedt, majd szédült és gyenge lett
tegnap 23:12
 4/21 anonim ***** válasza:
61%
Nehéz lenne leírni hogy mit evett,mi váltotta ki belőle ezt?
tegnap 23:13
 5/21 A kérdező kommentje:
Leírtam, olvasni tudni kell
tegnap 23:21
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha összeesett és nem reagált, akkor nyilvánvalóan kórházba kell szállítani kivizsgálásra. A mentőket is felhívhatod, elmondhatod, hogy jelenleg jobban van, tehát nem rohamkocsi szinten sürgős, de jó lenne, ha bevinnék és megnéznék, mi van.
tegnap 23:21
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Hívd az ügyeletet!! Összeesett, fennakadtak a szemei, stb ez kb bármi lehet, jobb lenne, ha megnézné egy doki. Legalább te is megnyugodhatnál!!
tegnap 23:22
 8/21 anonim ***** válasza:
59%
Mindenképpen mentő! Mert nem tudhatod,mi váltotta ki! Mi van,ha ezen múlik,hogy túléli-e?
tegnap 23:25
 9/21 anonim ***** válasza:
59%
Remélem, már kint van a mentő hozzá...
tegnap 23:26
 10/21 anonim ***** válasza:
55%
Még mindig nem írtad le mit falt, pedig elolvastam háromszor is
tegnap 23:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!