Alvászavarom van,2 hete alig alszok valamit. Az orvos tritticot irt fel ez tényleg segít az alvásban? (legalábbis doki azt mondta hogy ettől majd jól alszom, meg máshol is olvastam hogy segít, mármint úgy értem hogy már első nap tudok vele aludni? )
én ugyan ebben a cipőben járok,több mint egy hónapja van ez,az a baj,hogy szorongok is mellé,de nem akarok antidepit szedni...tudom milyen rossz...én néha be-be veszek egy-egy altatót sajna...
egyelőre én is csak próbálkozom ezzel-azzal...ma vettem bérletet egy terembe,ahol futni fogok meg úszni járni...állítólag a napi mozgás nagyon jó,én most ebben bízok...ma voltam reggel úszni,a napközbeni szorongáson ez is segít szerinetm,de nyilván naponta kell csinálni,vagy pedig hetente többször...írok privit!
az mindegy, mennyire könnyű mondani, ha enm változik semmi, akkor az állapotod sem fog.
természetgyógyászok 1 része csak átverés, de ha hiszel benne, placebó módon is javít rajtad. de az igazi megoldást egy szorongásoldó szemléletváltás jelentene.
+ tudom hogy nehéz munkát találni de egy jobb közeg és több fizetés könnyebbé teheti az életet. ez azt jelenti hogy első a stresszmentesség és nem a kereset.
thát pl egy egészséges táplálkozás, meditáció és mozgás máris többet számítana mint bármilyen altató. nyilván ez sem szünteti meg a problémát azonnal, de legalább nem pakolsz rá további terheket. jobban jársz vitaminok és kiegészítők szedésével is mint gyógszerrel. feltételezem stressz mellett étkwezésed is összecsapod.
edzéshez nem kell pénz az étkezést leszámítva. utcán is lehet futni, sok helyen vannak parkok gépekkel, napi 1x legalább meg kellene emelni a vérnyomást, de legjobb lenne kardio tartományban lenni 20-30 percet.
az embert nem ara tervezték hogy egész életében 1 helyen üljön és napokig stresszelje, hanem hogy kb napi 4 óra fizikai munkát végezzen és legfeljebb napi 1 órát stresszeljen.
ezért megy tönkre mindeknki aki ennél többet vállal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!