Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ez váci kórház 1 katasztrófa!...

Ez váci kórház 1 katasztrófa! Miért nemrúgják ki a sok életunt személyt! A rehabon a szőke dr nő 1 igazi nagyképű lepukkant kretén. Van értelme panaszt tenni?

Figyelt kérdés
jan. 12. 13:46
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
27%
Gyak nem ad ki adatokat,csak ha biróság kéri.
jan. 12. 14:08
 12/21 anonim ***** válasza:
48%
11, nem bíróság, rendőrség... márpedig ha felejelentést tesz, akkor az rendőrség.
jan. 12. 14:09
 13/21 anonim ***** válasza:
Na mi van, kérdező, inkább törölted magad? Szánalmas...
jan. 12. 15:20
 14/21 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy az orvosigazgatónak nem tetszett a reklám.
jan. 12. 15:31
 15/21 anonim ***** válasza:

14, akkor a kérdés is törölve lenne...

Puhapötsch annyira mégse bátor... MEg nyilván bizonytéka sincs.

jan. 12. 15:38
 16/21 anonim ***** válasza:

Én most nem védenék senkit, de amikor valaki beteg és sokszor az ellátás sem az igazi nem csoda ha kifakad. Esetleg tényleg olyant mond / ír, amit egyébként nem.

.. van az a fájdalom ami kihoz ilyen reakciót.

jan. 12. 18:40
 17/21 anonim ***** válasza:

6.

Aztán mégis milyen más módon bizonyítsuk, te igen okos?

Ha érdekel, én pl minden telefonbeszélgetést felveszek és az autóban is megy a kamera. Lehet szörnyülködni. Aztán ha majd történik valami, felőlem perelhet ő is, az én pénzbüntetésemet majd max levonjuk az ő 10x akkora büntetéséből, nekem így is pluszos a bolt.

jan. 12. 19:12
 18/21 anonim ***** válasza:

17 #

Hol dolgozol ? Vagyis milyen területen, ahol rögzíteni kell minden bedzélgetést ?

A kamerát megértem az autóban. Már létszükség..

De ezt a felveszem, hogy ne legyen bajom, vagy igazam legyen... ezt nem értem.. ha egy beszélgetésből gond lenne - nem mondok olyant, amit nem lehet..

Vagy nem bízok meg azokban akikkel beszélek ?

( ok.. ha én ideges vagyok akkor aztán mindent.. de ez hirten szokott lenni )

Szerintem a GYK kérdésekben is sokszor van olyan hogy váratlan, hirtelen helyzet és inkább levezetés egy kérdés

jan. 13. 08:29
 19/21 árokpart ***** válasza:
3-as Az lehet, hogy kiadja csak éppen a rendőrkollégák az ilyesmivel nem fognak foglalkozni, nem érnek rá minden egyes beszólással kapcsolatost jelentgetésekkel vacakolni. Jó is néznénk ki ha így lenne.
jan. 16. 13:10
 20/21 árokpart ***** válasza:
Egyébként ha már itt tartunk ajándékot el lehet fogadni a minimálbér bizonyos százalékáig így van a törvény. Pl. egy bonbont nyugodtan elfogadhat ha van teszem azt egy nap 8 betege és kap 8 bonbont az simán belefér a limitbe. Ez még nem számít vesztegetésnek.
jan. 16. 13:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!