Szerintetek milyen, ha egy orvos a magánrendelőjébe a falra kirakja bekeretezve a papírjait? Nagyképűségnek gondoljátok, vagy ellenkezőleg, legyen rá büszke?
Figyelt kérdés
2018. szept. 21. 13:00
1/10 anonim válasza:
Az USAban buszkeseg, nalunk nagykepuseg. 🤔
2/10 anonim válasza:
Miért lenne nagyképűség?
Egyszerűen tájékoztatja a betérőket, milyen végzettsége van.
3/10 anonim válasza:
Nem nagyképűség, hanem alapinformáció. A betegnek joga van tudni, hogy kire, milyen végzettségekkel rendelkező szakemberre bízza rá az egészségét és a pénzét.
5/10 anonim válasza:
Csupán a páciens bizalmát szeretné elnyerni. Bárki nyithat rendelőt, honnan tudnánk, hogy kifelé, miféle?
Előfordult már sok csalás is, vannak álorvosok.
Ezzel csak a betegeit szeretné megnyugtatni...
6/10 anonim válasza:
Nagyképűség lenne már az is, ha az ember nyíltan felvállalja a végzettségét? Ami ráadásul a páciens szempontjából még hasznos információ is.
Szomorú egy világban élünk...
7/10 anonim válasza:
Az USAban buszkeseg, nalunk nagykepuseg. 🤔
8/10 Ypszilon1980 válasza:
Én úgy tudom ki kell rakni. Amúgy mindenki kirakja.
9/10 anonim válasza:
Tulajdonképpen tök mindegy, mert ellenőrizni - legalábbis ott azonnal - úgy sem tudom, nyomtatni meg bármit lehet.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki véleményét.
2018. szept. 22. 06:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!