Mit kezdjek a helyzettel? Kihez fordulhatnék?
Nem tudom sirjak e vagy nevessek. 25 eves lany vagyok, es tegnap ejszaka lefekves elott egy pattano hangot hallottam a koponyamon belul. Megijedtem de egy kis ido utan elaludtam. Reggel vettem eszre hogy amibe fujtam az orrom zsebkendo foltokban veres de nem ugy mint amikor az orrodban pattan el egy hajszal er.
Nem vagyok paranoias, ezert meg vartam vele aztan delutan az etteremben ulve alig birtam tartani a fejem es hirtelen becsengett mindket fulem es nagyon beszedultem.
Ugy dontottem ma este bemegyek az ugyeletre, jobb megelozni a bajt.
Nevetseges volt ami tortent, ugyanis bementem es vegig sem mondhattam mi tortent mar tartotta a szam fele a lampajat az orvos, aztan a sztetoszkoppal kabaton(!!!) keresztul eljatszotta mintha megvizsgalt volna. Utana ravagta hogy influenzas vagyok oltassam be magam es felirt ot fele gyogyszert es kozben azt mondta “ugyis az a lenyeg hogy legyen igazolas nem?” en pedig visszavagtam hogy nem, 25 eves vagyok nem jarok mar iskolaba.. (fiatalabbnak nezett) ,sajat kisvallalkozasban dolgozom.
Akkor az asszisztens no megkerdezte mik a panaszaim szerintem direkt mert nem is engedte vegig mondani az orvos.
Ez utan annyit mondott az orvos hogy ha tovabbi tuneteim vannak forduljak a hazi orvosomhoz es lenezoen oda szolt hogy jo rajzolgatast kivanok (mert ugye ezt csinalom kisvallalkozasban, rajzolok es grafikus vagyok).
Es most itt nezek magam ele hogy nem hiszem el ami tortent.
Egyszer a testveremmel ugyanezt eljatszottak es mikor kiderult hogy mellhartya gyulladasa van amivel egy honapot fekudt intenziven azzal a kockazattal hogy bele is halhat, felmondott a fo orvos mert a tobbi orvos nem figyelt ra korabban milyen komolyak a tunetei.
Én írnék egy emailt oda, ahová az ügyelet tartozik. De hogy most éppen hová tartozik, azt már nem tudom. Mindenesetre menj el a háziorvoshoz. Esetleg ott is megtalálod kiírva a betegjogi kérviselő elérhetőségét.
Valószínűleg a fülednél volt/van probléma.
Köszönöm a gyors válaszokat!
Igen gondoltam rá ha nem lesz jobb a helyzet akkor holnap ellátogatok a háziorvosomhoz.
Én a fül problémát azért zártam ki, mert az orromon keresztül folyt a vér. De csak foltokban, nem pedig úgy mint egy rendes orrvérzésnél szokott.
Azért is gondoltam minél előbb orvoshoz fordulni, de ez lett belőle.
Most csak bizakodom hogy valami lightos dolog amíg a háziorvoshoz nem jutok el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!