Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ilyen hogy fordulhat elő hogy...

Ilyen hogy fordulhat elő hogy Gálvölgyi János beteg lett mentőt kértek és fél óra múlva se indultak el milyen dolog ez?

Figyelt kérdés

Sajnos mentő kategória nincs így ide írtam moderátorok elnézést kérek.

Ez szerintem felháborító az ilyen viselkedés.

2023. máj. 10. 20:13
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Az OMSZ kimagyarázta: a betelefonáló által megadott infók alapján Gálvölgyi állapota nem súlyos.

Szóval az eü-vel semmi gond, hanem csak mindenki hülye az országban xD

2023. máj. 10. 20:15
 2/21 A kérdező kommentje:
De mégis komoly gond van mert lélegeztető gépen van az meg elég durva szerintem.
2023. máj. 10. 20:17
 3/21 anonim ***** válasza:
78%

Én is voltam beteg, soha nem jött értem mentő. A leírt tünetek alapján biztos nem ő volt a leginkább ellátásra szoruló. Félrebeszél? Hát ja.

"A mentők közölték: a mentésirányítás megítélése szerint a színész a riasztáskor nem volt közvetlen életveszélyben," A mentő nem azért van, hogy mindenkit a kórházba taxizzon.

2023. máj. 10. 20:18
 4/21 anonim ***** válasza:
85%

Nem viselkedés kérdése, hanem inkább az, hogy minimális szinten van a járműpark, kevés az ember.

Simán elképzelhető, hogy egyszerűen alig lehetett találni szabad egységet, aki indulni tudott volna. Talán azért ért ki későn, mert messzebbi területről tudott kimenni mentő, vagy később szabadult fel ottani mentőegység.

Sokféle oka lehet. De ugyanez a válasz a "miért ért ki a rendőr csak fél-1 óra múlva?" kérdésre is.

2023. máj. 10. 20:19
 5/21 anonim ***** válasza:
88%
2: A COVID-osok jó része is lélegeztetőgépre került a végén, mégsem feltétlenül jött értük mentő. Az egy lutri, épp mennyire van szabad mentőautó egy helyzetben, lehet, egy balesetnél jártak. 73 éves, lehet, ennyi volt neki, ez nem mentőautó kérdése.
2023. máj. 10. 20:20
 6/21 A kérdező kommentje:
Hát sajnos kár hogy kevés a sofőr
2023. máj. 10. 20:21
 7/21 anonim ***** válasza:
26%
Az ismerősöm is rosszul lett ugyanilyen tünetekkel a 3. oltás után!
2023. máj. 10. 20:21
 8/21 anonim ***** válasza:
83%

4 vagyok, nem olvastam a cikket, de a válaszok már más oldalt mutatnak be.

Hát igen, ha adott időben egyszerre bejön több küldés, akkor el kell dönteni, melyik a legfontosabb, és aszerint menni a címekre.

A mentő-rendőr-tűzoltó nem pizzafutár, hogy rendelés beérkezés időrendi sorrendben megy ki. Több eset közül a bejelentés szerinti legkevésbé sürgősebbet kell a végére tolni.

Pl. Rendőr is ha van egy szabálytalanul parkoló autó, és egy folyamatban lévő betörés, akkor nyilván utóbbihoz fog elindulni.

2023. máj. 10. 20:24
 9/21 A kérdező kommentje:

Nálunk Romániában Bihar megye nagybátyám komába esett reggelre miközben este még jól volt kb pár perc alatt ki ért a mentő egyre számítottunk anyukámmal de végülis 2 jött ki meg lepődtem rajta kicsit aztán magához tért az autóban.

De ez még korábban volt már meghalt sajnos 79 éves volt.

2023. máj. 10. 20:25
 10/21 A kérdező kommentje:

Utolsó egyetértek veled.

Köszönöm szépen a normális választ.

2023. máj. 10. 20:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!