Ilyen hogy fordulhat elő hogy Gálvölgyi János beteg lett mentőt kértek és fél óra múlva se indultak el milyen dolog ez?
Sajnos mentő kategória nincs így ide írtam moderátorok elnézést kérek.
Ez szerintem felháborító az ilyen viselkedés.
7.
Már fel akartam tenni a költői kérdést, hogy megéri-e a kérdés az 1 órát covid oltás nélkül, erre elkéstem, mert már a 8. percben felhomályosítottak minket, hogy természetesen az 1 éve beadott 3. covid (lehetőleg mRNS) oltástól van.
Elkepzelheto hogy félre tájékoztatta a hozzá tartozó a mentőt. Valami olyasmit olvastam hogy a bejelentő nem is volt ott a helyszínen.
De az is lehet hogy ha ezt tudták róla hogy félre beszél, akkor inkább ahhoz mentek előbb akinek leallt a szíve. Vagy ahhoz akit elutott az autó.
Persze a félre beszeles jó eséllyel stroke jele, aminel szintén fontos az idő.
De ezért vannak a besorolasok.
Mert el kell dönteni hogy ahhoz mész először akinek strokeja van de még eszmeletenel van, vagy ahhoz akinek már leallt a keringese és a laikus hozzátartozó próbálja ujraeleszteni.
Nem, nem nehéz ügy. Ezért van a besorolás. És természetesen az kerül a legsürgősebb besorolásba akinek már leallt a légzése mondjuk.
A félre beszélő csak utána következik, ez alap.
Persze sulyosbodott azóta az állapota de a diszpécser nem lát bele a betegek szervezetébe ezért az elmondott tünetek alapján ítél. Ami ha ennyi volt akkor jogosan tette.
Szerencsére ezek a hivasok rogzitesre kerülnek, ahogyan az is hogy melyik mentő egység éppen hol jár.
Tehát könnyen kideritheto hogy ki a hibás.
Ebből csak azért lett cirkusz mert a média felkapta a hozzátartozók felhaborodasat mert ismert emberről van szó
A belső vizsgálat megállapította a mentésirányító mulasztását.
Úgy fordulhatott elő, hogy a kapott információk alapján helytelenül választotta meg a sürgősségi fokozatot.
Persze, szarban van az egészségügy, de az emberi tényező a jó egészségügyben is emberi tényező. Rossz döntést hozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!