Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Milyen módon tudnék a sajtóhoz...

Milyen módon tudnék a sajtóhoz fordulni, van ötlet, kikhez fordulhatnék?

Figyelt kérdés

Részletek nélkül: egy rutin kezelésen egy klinikán annyira félresiklott valami 2,5 éve, hogy pokoli fájdalmakkal kell élnem azóta az életem, olyanokkal, amik alapvetően befolyásolják az életminőségem. Erről nem szeretnék bővebben írni. A lényeg, hogy ezek után az ottani orvosok tagadása jellemezte a dolgot, a problémát sem ismerték el, nagyon, szélsőségesen udvarias hangnemben beszélve is volt, aki fölém tornyosodva üvöltözött velem és barátnőmmel, és ehhez hasonló jelenetek sorát éltem meg. 2,5 év alatt nem jutottunk el a probléma elismeréséhez sem, nemhogy a kezeléshez. Iszonyú durva sztori, és elhatároztam, hogy ha egy mai, utolsó könyörgő levél után sem törődnek a dologgal, akkor megyek a sajtóhoz, miután ezt bemondom nekik (hátha meggondolják magukat, de kétlem).

Milyen ötletek lennének, kikhez lehetne fordulni, mely orgánumok hoznának le egy ilyen történetet? Felteszem, nem lenne nehéz találni csak úgy egyet, aki beleáll szívesen az egészségügybe, de valami olyan érdekelne, akinek azért ereje van, hogy ne lehessen félvállról venni.

2024. jún. 10. 01:09
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
5 lerx hírnév lenne. Szörnyűlködnek rajta egy sort, a fb-on menne a pocskondiázás, hogy mifélé orvosok vannak, de aztán holnapra elfelejtik. Neked meg megmaradna a bajod. Inkább betegjogászhoz menj. Tégy feljelentést.
2024. jún. 10. 05:10
 2/3 Ypszilon1980 ***** válasza:
A sajtó ezzel nem sokat tudna foglalkozni, nagyon max egy cikk lenne belőle, de csak névtelenül, azzal nem mész semmire. Először intézmény vezetőt kell értesíteni erről, után betegjogi képviselőt és, ha azokkal eredmény nincs, akkor NNK, viszont ez hónapokig tart.
2024. jún. 10. 07:16
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Minden rendelőben ki van függesztve a betegjogi képviselő, vagy mi. Azt hívd fel inkább - szerintem.
2024. jún. 10. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!