Etikus egy munkahelyen hogy van két kollega eltérő munkakörben az egyiknek orvoshoz kell mennie munkaidőben és szó nélkül elengedik nem kell szabadságot kivennie, nem kell ledolgoznia semmit se kell, elmehet?
a másik kollegának is orvoshoz kell mennie munkaidőben, elengedik de szigorúan a szabadsága terhére.
vagy kivesz szabit és mehet, vagy nem vesz ki és nem mehet. oldja meg ahogy akarja.
"csak úgy" el nem engedik,nem számít hogy orvos és nem jókedvéből megy, senkit se érdekel. vegyen ki szabit! míg a másik minden további nélkül elmehet.
És az téged miért zavar hogy valaki nem megy be dolgozni? Ha beteg is nem te szabod meg hogy most a szabiját pocsékolja vagy tp van. Ha meg nem beteg és akkor is oda van nem mindegy? Szerinted ha nekem elfogy a szabim az a kemény 23 nap vagy mennyi akkor nem fogok elmenni tp-re ha dolgom van vagy mert csak úgy? Abszolút semmi közöd nem lesz hozzá hogy én a tp-m alatt nyaralok e vagy beteg vagyok. Plusz ha vannak olyan bamba emberek akik hagyják magukat rángatni még a másikat nem szokták akkor meg is érdemlik hogy csicskáztassák őket.
De hogy a kérdésedre is választ adjak amit már leírtál hogy seggnyalás kérdése az egész csak nem értem ehhez miért kellett kérdés mikor ez kb minden munkahelyen így van. Aki nyal annak mindent lehet aki nem annak nem.
13
Érthető hogy ilyenkor veletek van kib*szva úgy mond de aki feszt tp van ilyen olyan dolgok miatt azt ez nem fogja érdekelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!