Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Tényleg bűnt követek el, ha...

Tényleg bűnt követek el, ha évente csináltatok egy térképet?

Figyelt kérdés

Betelefonáltam a rendelőbe, hogy szeretnék egy beutalót vérvételre.

Nyilván megkérdezte az asszisztens, van-e valami probléma, vagy szedek-e gyógyszert. Mondtam, hogy egy éves csekkolást szeretnék igazából. Ezután szinte ki voltam oktatva, hogy ilyen nincs, hogy éves felmérés, hogy vérvétel annak kell, akinek az orvos kiírja.

Most ezt miért? Mármint, tényleg nem lehet, vagy ezzel gondot okozok az eü rendszerben?

Szépen el lehet magyarázni, de valós lecseszést kaptam, mintha legalábbis havonta kérnék laborvizsgálatot.

Köszönöm előre is a válaszokat!

ma 09:11
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

„Nem tudom, egyébként nekem ez a beutaló dolog mindig ilyen, hogy bárhová kérem, nem szívesen adnak”

A tüdejét szétköhögő kollégámnak nem ad beutalót hetek óta a háziorvosa, így megy majd magánba. (Lassan gyűlt neki össze a pénz.)

ma 13:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!