Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Milyen hátrányai lehetnek ha...

Milyen hátrányai lehetnek ha a gyomor- és vastagbéltükrözést egyszerre csináltatom altatásban?

Figyelt kérdés
pl. gyomortükrözést nem szeretném altatásban mert olvastam/hallottam könnyebben okozhatnak nyelőcső sérülést. Ez igaz lehet? Egyéb dolgok amit érdemes fontolóra venni?

2024. jún. 8. 08:17
 1/7 anonim ***** válasza:
82%
Nekem altatásban volt egyszerre mindkettő, nem volt semmilyen hátránya.
2024. jún. 8. 08:20
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Több pénzt kell egyszerre kiadnod.
2024. jún. 8. 08:32
 3/7 anonim ***** válasza:
8%
Mondjuk a gyomortükrözés olyan jelentéktelen kellemetlenség, és annyira gyors,hogy csak azért altatást kérjen.
2024. jún. 8. 08:35
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

3

Ez így van.

Viszont ha szükséges mindkettő és ha vékony az ember, akkor érdemes altatásban egyszerre mindkettőt.

Annak sok értelme nincs, hogy altatásban elmész vastagbéltükrözésre, rá 3 napra meg elmész gyomortükrözésre éberen. Akkor nem egyszerűbb ha meg van mind a kettő egyszerre?

A jelentéktelen kellemetlenség pedig enyhén túlzó...

2024. jún. 8. 08:45
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én magánban voltam gyomor és vastagbél tükrözésen. Amikor a doktornővel időpontot beszéltünk meg, fel sem merült, hogy ne altatásban legyen. Másképp nem is engedtem volna. Nem volt hátránya. Aludtam egy jót, mert egész éjjel nem tudtam.
2024. jún. 8. 09:38
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyeseknek lehet, hogy jelentéktelen a gyomortükrözés, viszont annak akinek erős a garatreflexe egy borzalom. Csakis bódításban vagy altatásban.
2024. jún. 8. 10:23
 7/7 A kérdező kommentje:

Nagyon vékony alkatú vagyok.

Altatásnak amúgy milyen káros hatásai lehetnek?

2024. jún. 8. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!