Tényleg bűnt követek el, ha évente csináltatok egy térképet?
Betelefonáltam a rendelőbe, hogy szeretnék egy beutalót vérvételre.
Nyilván megkérdezte az asszisztens, van-e valami probléma, vagy szedek-e gyógyszert. Mondtam, hogy egy éves csekkolást szeretnék igazából. Ezután szinte ki voltam oktatva, hogy ilyen nincs, hogy éves felmérés, hogy vérvétel annak kell, akinek az orvos kiírja.
Most ezt miért? Mármint, tényleg nem lehet, vagy ezzel gondot okozok az eü rendszerben?
Szépen el lehet magyarázni, de valós lecseszést kaptam, mintha legalábbis havonta kérnék laborvizsgálatot.
Köszönöm előre is a válaszokat!
*vérkép
Na 😂
Válts dokit...
Az enyém mindig csekkolgat, hogy mikor lenne ideje elmenni egy alap kivizsgálásra, ami tartalmazza a vérképet is.
Sz_r a dokid, nem való a pályára, ha ez számára felháborodást kelt.
Volt hasonló nekem is, annyi hogy én a rendelőben helyben voltam és a bunkózása után szépen kioktattam, hogy milyen egy orvos ő, hogy nem alap számára az éves alap kivizsgálás. Aznap mentem intézni az átjelentkezést másik dokihoz.
Ő egy tündéri fiatal orvos, mindenkit alaposan kikérdez s az alapján is ad tanácsokat.
Nalunk itt, Ausztriaban, ez nem csak ingyenes, hanem ajanlott dolog is. Ha nem jelensz meg az eves nagy vizsgalaton, jon az email, level, hogy ne felejtsd el.
Szoval nem te vagy a hulye...
5 vagyok véletlenül elküldtem.
Az orvosnak indokolni kell a vizsgálatot. De -úgy tudom- évente 1 vérvétel szűrésként, panasz nélkül is lehetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!