Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ügyeleten adnak infúziót a...

Ügyeleten adnak infúziót a gyermekemnek ha viszek magammal?

Figyelt kérdés

7 éves kislányomnak harmadik napja megy a hasa és alig marad meg benne valami.

Tudok szerezni branült meg infúziót és hozzá szereléket, de személyzetet sajnos nem tudok hozzá, mert akivel jóban vagyok ő gyerekekkel soha nem foglalkozott és megmondta, hogy nem is szívesen szúr gyereket.

Ha elviszem ügyeletre ezekkel az eszközökkel megcsinálják ott neki szerintetek? Vagy elzavarnak?

nov. 3. 13:02
1 2
 11/19 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Remélem ez most nem komoly kérdés.
nov. 3. 17:44
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Látom a holnapi híreket: Kisgyerek elvérzett miután az anyja otthon infúzióra akarta kötni. A gyermeket ügyeletről elküldték, mivel ez egyszerű hasmenés, semmi ami miatt aggódni kellene.

Kérdező, te ilyen helikopter szülő vagy mi?

nov. 3. 18:28
 13/19 anonim ***** válasza:
77%
Mert aki egyébként infúzióra szorul valóban, annak az otthonról bevitt eszközeit használják fel ehhez? Ennyire szarul állunk már?
nov. 3. 18:47
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Remélem nem csináltál hülyeséget, azért érdekelne majd, mi lett a vége a storynak. Hétfőn vidd el gyerek orvoshoz ha szerinte szüksége van infúzióra majd be küldi az osztályra, ott pedig még infúziót se kell vinned.
nov. 3. 18:49
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
nov. 3. 19:13
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

#15 nekem is ez jutott eszembe...

Amúgy unatkozó gyerek, holnaptól suli, kevesebb lesz a kamu kérdés 😄

nov. 3. 19:51
 17/19 anonim válasza:
100%

Bakker normális vagy amúgy?

Ha nem kamu ez az egész akkor gyorsan felejtsd ezt el.

nov. 3. 21:58
 18/19 SZTANN ***** válasza:
100%

ORVOSHOZ kell vinni a gyereket, ha komoly a hasmenés és nem múlik. Semmiféle jóbarát meg ismerős nem fog felelősséget vállalni (nem is teheti meg!) azért, hogy gyereknek a szülő döntése alapján infúziót adjon.

Ilyesmivel ne terhelj senkit, mert csak el fogják kerülni a környékedet is!

nov. 4. 09:18
 19/19 anonim ***** válasza:
Hú, már itt tartunk? 😂 Rendelek mindjárt én is az eBay-ről használt infúziós készletet, aztán viszem majd én is magammal, hátha kell.
nov. 23. 01:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!