Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Gyermekem nem akarja bevenni...

Gyermekem nem akarja bevenni a gyógyszert rossz íze van. Valami ötletetek van mibe keverjem bele a megfázós gyógyszerét?

Figyelt kérdés

#gyógyszer #Megfázós gyógyszer
febr. 26. 14:57
 1/8 anonim ***** válasza:
88%
Persze hogy van ötletünk. Pláne, hogy leirtad, konkrétan mi az a "megfázós gyógyszer", milyen formában kell bevenni és mekkora a gyerek.
febr. 26. 15:01
 2/8 anonim ***** válasza:
28%
Eleve gyereknek nem erőltetünk keserű gyógyszert, mert megutálja egy életre. Direkt léteznek ízesített gyerekgyógyszerek, használd azt.
febr. 26. 15:02
 3/8 anonim ***** válasza:
56%
Ha tabletta, belehajtod szalvétába, egy kiskanál "hasával" porrá töröd, aztán mehet a por a kanálba felöntve valami édes folyadékkal, pl. teával, és úgy talán jobban beveszi.
febr. 26. 15:09
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Mi kvin kólába keverjük.
febr. 26. 15:42
 5/8 A kérdező kommentje:
Negatív kommentet nem kérek mint pl a 2 komentelő. Nem is értem szerinte jó kedvemből kérek segítséget.
febr. 26. 16:59
 6/8 anonim ***** válasza:
32%

Elméletileg te vagy a felnőtt..

Nálam ez csak állatokkal volt probléma. Kesztyűt veszel, lefogod, betömöd, összecsukod a száját/csőrét. Vagy jutalomfalatba rejted..

Nem csodálom, hogy miért olyanok a gyerekek az iskolában amilyenek, ha a saját szüleik nem viselkednek szülőként.

Nálam nem volt ilyen, bár az sem jó, ha az ember megfélemlítik és verik.

febr. 26. 17:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Áruld el kerlek: mennyi idős a gyerek? Milyen formában van a gyógyszer, folyadék, vagy tabletta? Milyen típusú gyogyszer, fájdalomcsillapító, antibiotikum, stb?
febr. 26. 18:01
 8/8 anonim ***** válasza:

An nem tudom miért kell szegényt így letámadni. Ti vagytok/lesztek ám a minta szülők, akik egy gyerekkel kapcsolatos probléma esetén azt hozzák fel példának, hogy a "tanyán" hogy kellett megtömni a libàt. Gratulálok, gyerekeden ne gyakorold majd!

Egyébként meg tesómnak ikrei vannak, mikor betegek voltak még kb 4 èvesek lehettek, mindig szirupos gyógyszert kaptak. Nem értettem miért utálják és sírnak mikor meg kellett inni..?? Hàt egyszer belenyomtam a kiskanál végét, hogy megkósoljam, őszinte leszek a gyomrom is felfordult olyan rossz volt. Pedig olyan jó illata volt, talan valami vanília...

Borzasztó volt.

Kedves Kérdező, talán mézes teába nem lesz olyan rossz. De ne vàrj csodàt..sajnos jobb ízű semmitől nem lesz. Ezt így kell àtvészelni. Nem tudom mekkora a pici, de ha már nagyobbacska, próbàld neki elmagyaràzni, hogy azért muszáj, hogy megyógyuljon és, hogy nem kell mindig szednie.

Tesóméknàl ez bevált. Akkor sem ízlett nekik, de nem sírtam és egy idő utàn egész könnyen bevették a gyógyszert.

febr. 27. 07:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!