Milyen "pénzügyi mozgások" vannnak, ami alapján az akpunktőrőket és egyéb sarlatánokat nem sittelik le, akik egy rákbetegnek letiltják a gyógyszerét, mert pattanásos lesz tőle a bőre, ami "rossz jel"?
Gyógyszert csak orvos tilthat le. Természetgyógyászok nem tilthatnak le gyógyszert, csak javasolhatják, amit a beteg személyesen dönt el, hogy követ, vagy nem.
Én elég erős gyógyszereket szedtem, amikor akupunktúrára jártam, de a kínai doki, akinek a klinikáján voltam nem szólt bele az orvos által előírt gyógyszerlésembe, csak adott egy növényi gyógyszert pluszba az akupunktúrás kezelés mellé. Szerintem minden attól függ, hogy kihez megy a beteg.
Amúgy meg nem meglepő, ha egy rákbeteg gyógyszere elég feltűnő mellékhatásokat produkál. Persze hogy nem jó a testének az a gyógyszer, de a rákos szöveteknek még kevésbé jó.
Személyesen is beszéltem a dokival.
Érdekes élmény volt. Ha "kényeset kérdeztem" azonnal jött a válasz, hogy "nem értem". Végül csak annyi valós kommunikáció tudott lenni, hogy leanyáztam (azt természetesen értette)
Lehet, hogy érdemes lenne egy másik akupunktúrás szakembert is megkérdezni az ügyben. Ha ugyanazt mondja, mint a másik, az elgondolkodtató a gyógyszerrel kapcsolatban, de ha ő nem bírálja a gyógyszerezést, hanem együtt dolgozik vele, akkor őt érdemes választani.
Az igaz, hogy a daganatos betegségeket kezelő gyógyszerek károsak a testre, de szükségesek. Egy becsületes szakember ezt tudja, és együtt dolgozik a gyógyszerrel, mert tudja hogy kell úgy kezelni, hogy az, amit a gyógyszer csinál, és az, amit ő, azok ne ütközzenek. Elvileg még a mellékhatások is csökkenthetők, csak azt nem tudom, hogy a fő kezeléssel az mennyire van összhangban.
Egyenlőre "fő kezelés " nincsen. Vizsgálatok vannak, fájdalomcsillapítók, hashajtó. A hashajtó helyett adott valami bonbont, az egyik tápszert meg letiltotta a pattanások miatt. Azóta a nejem eltorzult fejjel jön ki a WCből...
Sajnos hisz a sarlatánban. (Nem őt dicsérem) Sajnos úgy néz ki, ő a Jobbik esély, mert a "fehér köpenyes" orvosok csak időt húznak...
Bocs akupunktúrára az összes általam ismert kettős vak teszt azt mutatta, hogy az eredményessége egybe esik a placebóéval. Az eredményt árnyalja, hogy mindet "fehér köpenyes" orvosok finanszírozták.
Szerencsétlent két éve kezelik "helikobakter fertőzéssel". Amikor 40 kilóra fogyott, akkor álltam a sarkamra, hogy most orvost váltunk. Két napon alatt meglett a diagnózis, hogy daganat, valószínűleg rosszindulatú. Az első mintában nem találtak értékelhető sejteket. Egy hónap alatt a daganat a duplájára nőtt, most megint szövettanra, CTre ha ezek meglesznek ki tudja mire várunk. Hízni kéne a műtéthez, de egyre kisebb rá az esély...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!