Van véleményetek a doterra cseppek rossz mellékhatásairól , ha belsőleg szeded? A neten csak pozitívak vannak, akik árulják, esküsznek hogy csodacsepp, és mindenre jó. Ami érdekelne, az a Tömjén,és a Copaiba?
Ha problémára szednéd, vagy csak megelőzés képpen, a helyedben inkább másik megoldást keresnék.
Mindenre van, és volt is még az ilyen mlm társadalmak előtt, azokat meg talán nem a pénz miatt dícsérték fényesre a neten.
(A forever sokkal jobb, keress privátban,elmondok mindent :)
-viccelek! )
1# Senki nem mondja, hogy egy termék mindenre jó, különböző olajokról van szó, és lehet találni közülük valamit a legtöbb problémára, ami enyhíthet rajta. Gondolj rájuk úgy, mint pl. különböző gyógynövények kivonatai, hiszen lényegében azok.
Kérdező, én próbáltam ilyen termékeket, mindegyiknél meg van adva, hogy használható-e belsőleg, és aminél azt írják, hogy igen, az használható. Most pont a tömjénnel és copaibával nincs belsőleges tapasztalatom, csak külsődleges, de az jó. Igazából amit én használtam belőlük, az mind segített valamilyen mértékben, csak az a baj, hogy túl drágák ahhoz, hogy nagyon megengedhessem magamnak, hogy komolyabban belemerüljek a használatukba. Borsmentát, copaibát, ciprust, a Deep Blue krémet és a Past Tense olajat használtam eddig, többnyire különböző fájdalmak csillapítására. A Deep Blue nálam sokkal jobban működik, mint a Voltaren kenőcs, csak hát, az ára. :(
Én nem tapasztaltam mellékhatásokat, a fahéjat és esetleg a grapefruitot szeretném majd kipróbálni belsőleg, ha majd egyszer megint úgy állok anyagilag, hogy éppen megengedhetem.
Szokásos MLM-es hülyítés.
Átverés, hogy a doTerra olaj belsőleg is használható. A hazai törvények szerint, amit meg lehet enni az vagy étel (étrend-kiegészítő), vagy gyógyszer.
Ha egy termék kozmetikai cikként van engedélyezve, akkor a forgalmazó nem írhatja rá, hogy belsőleg is felhasználható.
Ha viszont ez a kozmetikai cég eladja az illóolaját egy gyógyszertárnak, az már beleteheti pl. egy szirupba, tablettába és akkor már gyógyszer lett és belsőleg is alkalmazható.
Mivel a doTerra termékek nincsenek hivatalosan hazai forgalomban, nincsenek engedélyezve (csak külföldről rendelhetők, illetve a hálózaton belül), így ők már a belsőleges használatot is feltüntetik az internetes oldalaikon.
Belsőleg ne használd. Nem szabad mindennek bedőlni, amit hangzatosan adnak elő. Színtiszta marketing, minden a pénzről szól, ezért is olyan drágák. Forever, Amyway, Doterra stb, egy kutya.
Ahogyan az első hozzászóló is írta, ami csodaszerként van reklámozva, és érdekes módon csakis az az egyetlen dolog, ami működik, semmi más nem, és megváltoztatja az életed blabla, az már rég gyanús. Szóval csak óvatosan ezekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!