Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Milyen "pénzügyi mozgások"...

Milyen "pénzügyi mozgások" vannnak, ami alapján az akpunktőrőket és egyéb sarlatánokat nem sittelik le, akik egy rákbetegnek letiltják a gyógyszerét, mert pattanásos lesz tőle a bőre, ami "rossz jel"?

Figyelt kérdés
A korrupciót ugye milyen ügyesen írtam körül?

2023. ápr. 5. 16:49
1 2
 11/11 Grimfox ***** válasza:

Rám volt hatása az akupunktúrának, de nem bírtam végigcsinálni a 10 kezelést. Mondjuk akkor még nem foglalkoztam hasonlókkal, és épp olyan állapotban voltam, amikor már a gyógyszeres terápiában sem hittem, nemhogy az alternatívban. Azt is tegyük hozzá persze, hogy nekem nem ilyen problémám volt, hanem pszichés. Az kicsit másként működik.

Sajnos hízásra nem tudok semmit mondani, mert én egész életemben minimum erősen alultáplált voltam, néha még kórosan sovány is. Normál egészségi állapot mellett nem tudom hogy kell hízni, nem hogy súlyos esetben. Egyetlen egyszer sikerült híznom valamennyit. Akkor egy antidepresszánst szedtem, aminek mirtazapin tartalma volt. Nagyon erős étvágyfokozó, és altató mellékhatása van. Nem is a depresszióra írta fel az orvos, hanem a mellékhatásai miatt az inszomniámra, és alacsony súlyomra. Gondolom ilyesmit nem írnak fel csak úgy, meg biztos épp elég gyógyszert szed már így is.

Sajnos a neten keresve is csak annyit találtam, hogy vannak étvágyfokozó gyógyszerek, de ezek hetek alatt hatnak, és inkább a testzsír gyarapodik tőle, nem az izomtömeg.

2023. ápr. 7. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!