90-95-ös pulzus 30 évesen valóban annyira rossz, hogy gyógyszeres kezelés szükséges?
Válts orvost, teljesen feleslegesen szedeti a gyógyszert. Mit szedsz most és mennyit?
60 és 100/perc között teljesen normális. Annyit tehetsz, hogy kérsz beutalót-vagy magánba mész- pajzsmirigy laborra (TSH, T3, T4). Sokszor ezek is okozhatnak kissé emelkedett pulzust.
Esetleg sportolhatnál többet, az is szokott segíteni.
Egy nővér
Gyerekkoromtól ennyi. Sose szedettek velem gyógyszert. Pedig már általános iskolában ennyi volt.
Covid óta szedek (2020), mert 100-ról 130-140-re ment fel a nyugalmi pulzusom.
Reggelente fél szem Bisoprololt.
5!
Nekem a pulzus annyi! Pulzusról van szó.
Én ugyan laikus vagyok, de úgy tudom, hogy 45-100-as tartományban jó. 100 felett van latin neve annak, hogy túl gyors. Mivel érdekel az emberi szervezet, Quora-n olvasgattam, hogy gyakoroljam az angolt, nyilván ott is van laikus és szakmabeli is, de mindenütt 100-ig írták jónak.
Azonban az általad leírt sztori tipik TB-s, háziorvosos sztori. Továbbküldés nuku, utánajárás nuku, egészséges életmód tipp nuku, gyógyszer azonnal.
Ha van lehetőséged, menj magánba, akár ha a munkáltatódnak van M.edicover biztosítása, akár saját zsebből. Nem vagyok egészséges, saját tapasztalatom: ég és föld.
Illetve próbáld meg beilleszteni a sportot!
Nekem, szívbillentyű-problémával, nőként most 50-55, ahogy írom ezeket a sorokat. (Veled egykorú vagyok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!