Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ha arra gyanakszom, autista a...

Ha arra gyanakszom, autista a gyermekem, hová forduljak? Kivizsgálásra?

Figyelt kérdés
szept. 6. 12:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen, nyilván kivizsgálásra, ha otthon vársz, és ülsz, attól nem fog kiderülni, hogy autista-e vagy sem. Hacsak nem vagy szakorvos, de a kérdés alapján erre kevés az esély.
szept. 6. 12:22
 2/5 A kérdező kommentje:
Úgy értettem, hová forduljak kivizsgálásra? Bocsánat, a kérdőjel ott maradt.
szept. 6. 12:44
 3/5 anonim ***** válasza:
Gyermekpszichiáterhez.
szept. 6. 18:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Gyermekpszichiáter szakrendelés kórház.
szept. 9. 14:41
 5/5 anonim ***** válasza:

Pedagógiai szakszolgálatnal lehet kezdeményezni vizsgálatot, neurologiákon, gyermekpszichiátriákon is, vagy pl a Vadaskert Alapítványnál és számos más helyen Budapesten. Állami és privát szférában is lehetséges diagnosztizáltatni.

Mi a gyanú miatt adjuk be bölcsibe utolsó esélyként mert a család nem fogadja el a lehetőséget hogy beteg hanem én vagyok a szaranya mert biztos nem foglalkoztam vele azért nem beszél azért repked és azért dührohamos ha nem csinálhatja amit akar. Szóval a bölcsitől azt várja a család hogy majd összeszedi magát és fejlődik, vagy az lesz amit én gondolok észreveszik hogy valami gond van és ők fogják javasolni a kivizsgálást de a véleményükkel együtt már nem (csak) én leszek a hülye paramami akit lehurrognak mindenhol.

szept. 14. 12:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!