Milyen orvost keressek fel a gyermekemmel, mi lehet a baja?
10 éves gyermekem van. Először ami nagyon feltűnt, hogy az iskolai teljesítménye elkezdett leromlani neki. Iskolában foglalkozott vele pszichológus de ő nem lát semmit rajta. Iskolában nem bántják, nincs konfliktusa így nem lehet ilyennel magyarázni. Itthon is minden rendben van vele. Tanulni is ugyanúgy ugyanannyit tanul (talán nehezebben koncentrál). Aztán időközben szemüveges lett mert egy iskola orvosi vizsgálaton derült ki, hogy nagyon csúnya látásromlása van. Csak a felső 3 számot tudta leolvasni.
Aztán 1 hete már azzal küzdünk, hogy reggelente hány, de nincs hányingere mellette. Legalábbis azt mondja, hogy nincs neki hanem hirtelen jön a hányás. 3 napja már homlok és tarkótáji fájdalomra is panaszkodik. Mértem neki minden nap kétszer vérnyomást, ami nem volt magas de a pulzusa alacsony volt (48as) és ez szinte mindig elmondható. Ma már szédülésre is panaszkodott.
Felhívtam a háziorvosát aki labort rendelt el neki. Erre majd jövő héten kerül sor, de én addig se akarok várni, hanem el akarok indulni vele valamerre. Hova mehetnék vele?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!