Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Orrspray függők, milyen oka...

Orrspray függők, milyen oka volt az orrdugulásnak és hogyan gyógyultatok meg?

Figyelt kérdés
febr. 16. 03:50
 1/4 anonim ***** válasza:
62%

Panelban laksz esetleg?

Mert télen durván száraz a levegő az eldugítja az orrod és kell valami. Így jön a szpré. Mivel kapsz tőle levegőt nem akarod majd letenni. Ha meg le teszed akkpr meg azért fog dugulni az orrod.

Ez sajnos ilyen.

Párásits.

Meg orrmosó neilmed sinurinse nagyon jó.

Ha nagyon szenvedsz írása Mometason Sandozt.

Ahhoz nem lehet hozzászokni.

Általában helyre tud hozni.

Fül orr gégészhez menj el és kérj tanácsot.

febr. 16. 04:48
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem van egy enyhe orrsövény ferdülésem. Elég ha megbetegszek és kb 4-5 nap használat után már dugul (kialakul a függőség). Nyáron is ez van a pollenek miatt elég ha párszor használom és rohamosan romlik a helyzet. Ezért aztán ha lehet nem hagyom túlságosan kifejlődni, inkább nem alszok pár napot de nem fújok bele és elmúlik.
febr. 16. 07:50
 3/4 anonim ***** válasza:

Az orrspray az ok, medrolt, nadonexet meg káliumot írtak fel rá pár éve, amikor szenvedés helyett orvoshoz mentem vele. Az előtt 4-5 évvel meg egy homeopátiás orrspray oldotta meg a dolgot (nem hiszek benne, de a patikus ezt ajánlotta és mindegy minden alapon vettem, utána pár évig minden náthánál azt használtam és sose volt gond, de kivonták a forgalomból)

Azóta a nasopax orrsprayt használok, arra nekem nehezebb rászokni, bár most épp 3 hete használom, de szerintem arcüreg gyulladásom van (megyek ki belőle), és napi egy alkalommal sprayzek és kapok levegőt

febr. 16. 11:41
 4/4 anonim ***** válasza:

3-ashoz hasonlóan én is amiatt ajánlottam a mometason Sandoz - t mert az kb 3-4 hét alatt helyrehoz.

Utána már csak akkor kell ha esetleg beteg leszel és muszáj az orrspray.

A vény nélküli és ez között az a különbség hogy nem tudsz raszokni és ha létezés nem dugulsz vissza.

Saját tapasztalat.

febr. 16. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!