Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » A napokban én is beleestem...

A napokban én is beleestem ebbe a láz, csúnya köhögés, orrfolyás vírusba. A probléma, hogy annyira kisebesedett az orrom, hogy már nem tudom mi használhat?

Figyelt kérdés

3 napja lázas vagyok, emellett csúnyán köhögök fáj a mellkasom és folyik az orrom, de közbe be van dugulva teljesen.

Már annyi orrsprayt használtam, hogy kisebesedett, azt már nem is használok egy napja, de így meg levegőt nem kapok rendesen. Mit tudnék tenni?

ma 09:07
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi a neve sajnos de lehet kapni olyan orrcseppet ami ápolja a nyálkahártyát és az orrot belülről miután bespréztél. Patikában biztos tudják. Kívülről pedig valami zsíros kenőccsel lehet kenegetni
ma 09:17
 2/7 anonim ***** válasza:
A kamillás inhalálást próbáltad már? Más ötletem nincs, kenegesd az orrod alatt Niveával. Egyébként meg a forró italporok nálunk nagyon beváltak, +este egy algopyrin (vagy optalgin az olcsóbb).
ma 09:17
 3/7 anonim ***** válasza:
Tengervizes orrspray, betadine krém.
ma 09:24
 4/7 anonim ***** válasza:

Orrspryket nem szabad gyakran használni. Gondolom full tönkretetted vele az orrbelsődet. Ezek amúgy is ideiglenesen rövid ideig hatnak, könnyű őket túladagolni. Ezek után kb semmit nem kennék tennék az orrbelsőbe. Max kamillateás gözölés ami természetes és gyulladáscsökkentő. Kívülről hánosító kenőcs neogranormon, bepanthen.

Betadint biztos nem kennék az kicsípi mégjobban az teljesen másra való fertőtlenítő krém.

ma 09:50
 5/7 A kérdező kommentje:
Igen, valószínű sok volt az orrspay, azóta semmit nem használok belsőleg. De így meg megőrülök az orrdugulástól. A gőzölést kipróbáltam, de szerintem rosszul csinálhattam valamit. Mivel az orromon keresztül nem tudok levegőt venni a számon vettem, de így meg nem volt hatásos. Mennyi ideig kell gőz felett lenni?
ma 10:13
 6/7 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem odaírni, hogy belülről van kisebesedve az orrom, nem kívülről. Már vérzett is, sajnos annyira.
ma 10:15
 7/7 anonim ***** válasza:

Vegyél wick vaporub kenőcsöt és azt használd inhalálásra a leírása szerint...

Meg ezen kívül gőzölj kamillával... nagyon kiment a divatból, pedig a legtutibb dolog ilyenkor a sok szar orrspray helyett.

ma 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!