A napokban én is beleestem ebbe a láz, csúnya köhögés, orrfolyás vírusba. A probléma, hogy annyira kisebesedett az orrom, hogy már nem tudom mi használhat?
3 napja lázas vagyok, emellett csúnyán köhögök fáj a mellkasom és folyik az orrom, de közbe be van dugulva teljesen.
Már annyi orrsprayt használtam, hogy kisebesedett, azt már nem is használok egy napja, de így meg levegőt nem kapok rendesen. Mit tudnék tenni?
Orrspryket nem szabad gyakran használni. Gondolom full tönkretetted vele az orrbelsődet. Ezek amúgy is ideiglenesen rövid ideig hatnak, könnyű őket túladagolni. Ezek után kb semmit nem kennék tennék az orrbelsőbe. Max kamillateás gözölés ami természetes és gyulladáscsökkentő. Kívülről hánosító kenőcs neogranormon, bepanthen.
Betadint biztos nem kennék az kicsípi mégjobban az teljesen másra való fertőtlenítő krém.
Vegyél wick vaporub kenőcsöt és azt használd inhalálásra a leírása szerint...
Meg ezen kívül gőzölj kamillával... nagyon kiment a divatból, pedig a legtutibb dolog ilyenkor a sok szar orrspray helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!