Van aki beteg még itt? (köhögés, hol hurutos hol száraz, orrfolyás stb) mert nagyon sokan betegek ilyesmi tünetekkel.
Nekem ilyen tuneteim vannak.
Orrfujas nem nagyon volt, de durva hurutos kohoges meg hoemelkedes.
Én igen sajna megint. Bár idén szerencsére csak a 2. Eset. Áprilisban voltam 2,5 hetet beteg.
( Tavaly 4x voltam 2-3 hétig beteg, de olyan év is volt amikor 6x.
Egyébként torokfájással kezdődött, ez hamar átmegy nálam mindig köhögésbe, jelenleg 1,5 hete tart, már konrétan fáj az oldalam a sok köhögéstől, jött fel pici vér is kétszer. Az orrfolyás minimális csak. Láz 0. Fáj a fejem is, és baromi fáradt vagyok. Az a legszarabb, hogy aludni sem nagyon tudok az 1-2 percenkénti köhögőrohamoktól, ha el is alszom, sokszor felriadok hogy épp fulladok.
Az a legidegesítőbb, hogy a torokfájás már vagy 4-5 napja elmúlt, de még mindig valami irritálja a torkom és veszettül köhögök.
Remélem nem lesz ebből megint tüdőhörgő gyulladás, már 2x volt.egyszer 1, egyszer pedig 1,5 hónapot kínlódtam köhögve, k..vára fájt az oldalam a bordáimnál, olyan izomlázszerűen, egy egy rossz mozdulatnál ilyen érzékenyen meg is húzódott, mozogni se nagyon tudtam. Akkor mikor még javában köhögtem pfff, konkrétan mintha égették volna a bordáimat közben, annyira fájt.
Én azt hiszem kezdek kifelé jönni belőle. Már csak a köhögés van, az is sokkal kevesebb, meg enyhén szúr a torkom. 2 napja még nyelni is nagyon fájdalmas volt. Most már épphogy csak érezni. Remélem mire elérem a 2 hetet szerdán, ennek a kis maradéknak is vége lesz. Vagy legalább péntekig🙏🙏🙏Mert már nagyon unom , és fáradt vagyok. Így az alvás is problèmás, még mindig nehezebben alszom el a köhögéstől.
6. Voltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!