Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ez még mindig az influenza...

Ez még mindig az influenza miatt? 1 hete kezdtük az egész család kidőlt. 3 nap magas láz, köhögés, végtagfájdalom. Majd maradt a köhögés, orrfolyás most a 6. napon hasmenés. Ez normlális? Meddig tart ez a periódus?

Figyelt kérdés
dec. 25. 15:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem a köhögés maradt meg, de már 2 hónapja. Váladékot is köhögök fel sokszor. Sajnos igen, ennek az influenzának ez a "képessége". Sokan panaszkodnak, hogy bár meggyógyultak, de megmaradtak bizonyos tünetei.
dec. 25. 16:04
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy influenza volt. Sok-sok más vírus tud ilyen tüneteket okozni. És igen. Normális, hogy különböző tünetek jelennek meg, mert az ilyen vírus az egész szervezetet érinti és "végighalad" az emésztőrendszeren is.
dec. 25. 22:31
 3/5 A kérdező kommentje:
Igazoltan influenza A virus. köszönöm a válaszolat :)
dec. 25. 22:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia, jobban vagy(tok) azota? Mindenkepp magas lazzal jar az influenza? Nekem csak hoemelkedesem van, de tobbnek erzem, mint rgy “sima” náthát…
dec. 28. 20:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia 4es :) én még mindig nagyon köhögök, az még nem múlt el. A kérdésedre a válasz, nem feltétlen jár magas lázzal, illetve nem mindenkinél.
dec. 28. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!