Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ez lehet, hogy influenza?

Ez lehet, hogy influenza?

Figyelt kérdés

ma reggel óta, betegnek érzem magam. lázam nincs, kicsit folyik az orrom,de nem "elcsöppen" nem kell, minden percben kifújni. A testem nehéz,fáj, de semmi másom nem fáj. Úgy érzem,hogy magas a lázam,vagy legalábbis ,hogy van lázam,de nincs. még hőemelkedésem se. (amúgy nem vagyok lázas típus)

tényleg elég vacakul vagyok, fogalmam sincs mivé fog fajulni,de mintha azt mondták volna,hogy az influenza tünetei egyből jó erősen jelentkeznek. Lehet még is az, csak könnyebb lefolyású?

2014. febr. 22. 23:43
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak nátha, nálunk az egész családon végigment. Kb. 2-3 nap az ami nagyon sz@r, utána elviselhetőbb. Igyál Neocitrant, sok folyadék (mézes citromos tea), sok gyümölcs és pihenés :) Jobbulást!
2014. febr. 22. 23:52
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Inflzenza azonnal hidegrazasban nyilvánul meg, hőemelkedés pár órán belül láz. Te vmi adenovirust nyaltal be.
2014. febr. 22. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!