Állandó arcüreggyulladassal küzdök,van orrsövényferdülésem, a jobboldali üreg én mindig felgyülemlik a váladék, de kifelé kevés ürül. Hátra csorog, amit tudok kiköpök. De egyébként marja jobb oldali gége részt, hangszalagot.Pesten Orvos?
Kihez menjek Pesten?
Tudtok ajánlani valakit?
Már jártam több helyen sztk alapon, de mindig azt írják nincs váladékcsorgás, meg gyomorsav gyógyszert írnak fel.
De tudom, hogy a (bocsi)taknyom folyik hátra és azt köpöm ki. Nem Lentről jön fel a váladék, hanem fentről le.
Bedilizek már ettől.
Feszt beteg vagyok.
Fáj a torkom, sokszor van hőemelkedésem vagy enyhe lázam.
Aztán ebből lesz az extra off. Totális elrekedés.Köhögés.Orrfolyás.
Gyengeség.
Ráadásul a baloldali hangszalagom meg paramedián állásban van már évek óta.
Így még jobboldalit marja az orrvaladek, állandóan fáj a beszéd.Nagyon.
Szerintem ez fertőz meg folyamatosan.
Voltam már egy rezidens Orvosnál Pesten Kőbányán.
Zuglóban az Uzsokiban.
Semmelweisen két rezidens Orvosnál.
Ott az első doki aki megvizsgált elküldött arckoponya ct-re, ott kiderült van polip az orrmelléküregben.
Mikor visszamentem kontrollra másik rezidens doktor fogadott, nem is tudta az előzményeket, hiába mondtam hogy mióta szenvedek.
Azt mondta a polip nem számít az el szokott múlni. Szerinte jobban voltam, nem is látott, hallott amikor először voltam ott..
A váladékra meg szintén azt írta nincs csorgás.
Közben letuszkolta vagy 5x a fiberoszkopot az orromon, pedig mondtam hogy fáj belül.
Majd megfulladtam olyan lentre tolta.
Kihúzta, a váladék megint megindult az orromból hátra és ki kellett köpnöm.
Elküldött azzal hogy majd akkor jöjjek vissza ha még 3hét múlva is rosszul érzem magam...
De ugyan kihez kerülnék??
Mert ott ilyen függöny elhúzós fülkék vannak.
Van bent egyszerre 6-7 doki, rezidens vegyesen.
Sose jövök helyre.
Már féléve kinlodok.
A háziorvos meg a Fül-orr gégész véleményét fogadja el.
Tehát ha antibiotikumot kérek nem akar adni, mert a gyomromat írták.
Egyszer írt fel nagy nehezen vagy 2hónapja.
De azt mondta nem szívesen mert van keresztallergia.
( voltam covid miatt kórházban féléve - ott ceftriaxont kaptam rosszul lettem. Hörgőgörcs. De szerintem allergia + az 1000mg azonnali vénába, azonnal felhpzta az arcom a a váladékot megtelt, mivel kifelé nem tudott jönni, hátra csobbbant, gondolom a hörgők tele lettek és amiatt is fulladtam, köhögtem aztán hörögtem és nem kaptam levegőt., Csak a második adag vénás ceftriaxon után már ki is vörösödött a nyakam teljesen meg a mellkasom egy része is, ilyen sosem volt még eddig)
Szóval emiatt az a doboz Augmentin Duo azóta is a fiókban van.
Nem mertem beszedni.
De újat meg nem kapok.
Mondjuk nem értem akkor miért azt írta fel miért nem mást.
Így csak köptetőt használtam, meg inhaláltam meg párásítás.
Aztán mentem 2. jára a Semmelweisre gégészhez, hogy még mindig nem vagyok jól.
De hiába, azt mondta nem kell antibiotikum.
Megint gyomor gyógyszer.
Megbolondulok.
Kihez menjek Pesten??
Tudtok ajánlani valakit??
Korábban az Augmentin /Aktil Duo hozott mindig helyre.
Nem volt tőle sose bajom.
Még a hasam se ment csak 1x tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!