TB támogatással vettetek-e már igénybe gyógymedencét, gyógymasszázst, vízalatti vízsugármasszázst?
Figyelt kérdés
Érdekelne a fizetési feltétel. Aki már járt ilyen cipőben megosztaná-e velem tapasztalatait. Hogyan érdemes párosítani a kezeléseket, ha a 2 órában bele kell férnie. Ha túllépem az időt nem kapom vissza a kauciót? Ha nem lépem túl csak a kezelésekért kell fizetni a kedvezményes összeget? Úgy látom egy összegben kell kifizetni a 15 alkalmat amit felírt az orvos. Van beutalóm az előírásnak megfelelően, de még soha nem vettem igénybe ilyesmit, most viszont olyan fájdalmaim vannak, hogy mindent megpróbálok ami segít. Várom hozzászólásaitokat szeretettel.2010. nov. 4. 21:06
1/1 anonim válasza:
szia! még nem vettem igénybe, de ezt tanulom, és tudom javasolni! A kúrát meg is lehet szakítani, nem muszáj egyben a 15-öt. Szerintem nyugodtan vedd igénybe, a fizetési feltételeket meg úgyis elmondják ott, ha megkérdezed!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!