Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » A páromnak nemi szemölcsei...

A páromnak nemi szemölcsei vannak eddig nem a foglalkoztunk vele őt se zavarta. Viszont észrevettem hogy rajtam is kezdenek kijönni . Eddig sose volt ilyenem és szeretnék valamit vele kezdeni . Milyen orvoshoz kell vele fordulni?

Figyelt kérdés

Elég lehet a sima nőgyógyász?

Páromnak (férfi ) milyen orvoshoz kéne fordulni ?

tegnap 22:54
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Bőrgyógyászhoz. Egyszerre, ugyanoda, mind a ketten.
tegnap 22:55
 2/5 A kérdező kommentje:
1/1 köszönöm szépen a segítséget.
tegnap 22:58
 3/5 anonim ***** válasza:
87%

"A páromnak nemi szemölcsei vannak eddig nem a foglalkoztunk vele őt se zavarta. Viszont észrevettem hogy rajtam is kezdenek kijönni ."

Ejj, de sok eszetek van 😀

Igyekezzetek a bőr- és nemibeteg gondozóba, együtt!

Fősulis lakótársamnak is volt, mondjuk neki annyira fájt, hogy menni nem bírt...

(Hozzá kell tennem, hogy ez csak szexuálus úton terjed, szóval ha nem most jöttetek össze, akkor azért én azon is elgondolkodnék a helyedben, hogy a párod honnan szedte...)

tegnap 23:00
 4/5 A kérdező kommentje:
3/3 Egy éve vagyunk együtt eddig nem volt semmi ilyesmi jellegű problémàm így szàmomra ezek egyszerű szemölcsnek tüntek mint ami a teste többi részén is előfordul.
tegnap 23:15
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Akkor most mitől tűnnek nemi szemölcsnek? Attól, hogy elkaptad? A sima szemölcs is fertőz...
tegnap 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!