Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mikor és hogyan kapom meg az...

Mikor és hogyan kapom meg az Ápolási díjat?

Figyelt kérdés

Két részre osztanám a kérdésem..mivel a januárban átvett emelt összegűre vonatkozó határozat szerint nem világos számomra milyen úton fogom azt megkapni, mert idézem:

"2025. jan. 9-e napjától január hónapra bruttó 57.(ezervalamennyi) részösszegű, majd 2025. február 1. napjától havi rendszerességgel (blablah) havi bruttó 74.940, Ft emelt összegűt állapítok meg..."

"ezzel egyidejűleg felkérem a (nagyhatalmút), hogy a 10%-os nyugdíjjárulék levonását követően (és most jön az érdekes) - számú számlaszámra kiutalni szíveskedjék." ennyi..

(mivel nem jelöltem meg számlaszámot a beadványban, mert postai úton szeretném, mégis miez?)

Mivel még semmit nem kaptam, így kicsit aggódom is, hogy kell ehhez még tennem valamit?Meg gondolom visszamenőleg fizetik ki..

A másik része meg, amit főleg a Budapestiektől kérdezek akik postai úton kapják, hogy az utalást követően ti hány napra rá kapjátok kézhez?

Köszönöm.

#határozat #Postai úton #ápolás díj
tegnap 16:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Haverom anyja 12.-e körül kapta tavaly. Postán.
tegnap 16:53
 2/4 anonim ***** válasza:
68%

Szia!

Hoxára írd ki, ott tudnak segíteni, bármilyen kérdésed van.

[link]

tegnap 17:14
 3/4 anonim ***** válasza:
2. Minek? Ha nem ad számlaszámot, automatikusan postázzák. Már ha volt esze, címet írni. A posta meg 12.-én, +/- 1-2 nap hozza.
tegnap 17:24
 4/4 anonim ***** válasza:
#3 Hónap vége, vagy hónap eleje. Minden hónap 5.-éig kell kézbekapni. Én hétfőn kaptam, azaz 3.-án. Megye is számít, ezért is javasoltam a Hoxát.
tegnap 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!