Ha magán helyre megyek pl egy MR-t csináltatni, és azt mondom, nincs TAJ-om, akkor meg se csinálják?
csak mert úgy tudom, nekik is kötelező fektölteni az EESZT-be az adatokat, na de mi van akkor , ha tényleg nincs TAJ-om vagy pl külföldi vagyok? akkor megtagadják a vizsgálatot? én ezt nem értem ...
valaki otthon van ebben? kösz
10 és 14
bizony, sajnos nem midnenkinek jó a viszonya a háziorvossal, sőt. és nagyon is keresztbe tud tenni bármiben, de főleg az ilyen alkalmassági dolgokban.
14-es: mondjak jobbat? nekem autosportra van engedélyem, évenkénti felülvizsgálattal, ahogy azt kell, előtte megcsináltam a PÁV-I-et is, na ehhez képest a háziorvos megtorpedózta a sima jogsimat, csak úgy simán, mert utál, és győz belémkötni, ahol csak tud.
szóval ... hát szép dolog ez az EESZT, csak ennek használatához olyan emberanyag is kellene :( és sajnos egyre több hasonló visszaélést hallok, úgy vagyok vele, hogy majd én szeretném eldönteni, kivel mit osztok meg.
13: oké, de akkor az EESZT eleve ugrott, nem? de amúgy így se értem, hogy egy magán helyre miértz kell nekik bármit is rögzíteniük. a fagyizóban miért nem kérik el a személyimet? egyszerűen abszurd ez az egész helyzet kicsit.
16
elméletben igen, gyakorlatban sajnos egyik se működik. hosszú ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!