Szerintetek vastagbél tükrözést (is) fog csináltatni a
doki? Nagyon félek tőle! Ráadásul nálunk már
bódítás nélkül csinálják, mert spórolnak.
Figyelt kérdés
Hónpok óta nyálkás, sokszor ( élénkpiros) véres székletem van. Pénteken már hasmenésem volt. Örültem neki, hogy vége, viszont azóta 2 napig enyhe hőemelkedésem volt, gyenge voltam, nem múlt a hasfájás. ( pedig 1-1 ilyen alkalom után mindig elmúlik) Elmentem az ügyeletre hétvégén, akkor " felnyúlt" a doki, hogy még vérzik-e.. Már az is nagyon fájt. Alacsonya fájdalomküszöböm. Magánba akartuk csináltatni, de nem jött össze. Most magánrendelésre mennék, de a doki szabin van, és ott is 2 hét a várólista. ( sztk-ban még több, normál esetben 1-2 hónap, most minimum másfél). Annyira félek tőle, nagyon fog fájni? Ráadásul attól is félek, hogy a kórház folyosóján kell majd wc-re rohangálnom, vagy tükrözés után a doki előtt pukizni,stb.. Szóval legszívesebben bebújnák az ágy alá :( Adnátok tanácsot, leírnátok, hogy zajlik? Köszi!
ezt olvasd el itt minden le van írva.attól meg ne félj hogy wc-re kell menned mert arra már nem lesz benned semmi ami kijöjjön
2013. aug. 2. 17:56
4/6 anonim válasza:
Dormicumot írass fel és gyorsan fájdalommentesen meg lesz az egész. Mosolyogni fogsz utána, hogy mi fenét izgultál előtte meglátod!
A feleségem (35 éves)a kezében szorongatta az ampullát mikor vizsgálatra ment(mert az előzőt nem sikerült megcsinálni a fájdalom miatt). Emlékszem úgy jött ki vizsgálat után hogy meg kellett kérdeznem az asszisztenst hogy teljesen meg tudták e neki csinálni, mert nem látszott rajta semmi negatív.
Nekem is volt korábban bódító nélküli és bizony éreztem a levegőt mikor fújták belém. De abszolult ki lehet bírni egyébként. Utólag a dormicumot most már én is kérném alapból!!!
2013. aug. 4. 01:29
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Tegnap voltam, párom kérdezte az asszisztensnőt, hogy hogy csinálják, egyből mondta, hogy altatásban. Dormicumot kaptam, az egészből semmi nem rémlik... Viszont találtak polipot, amit levettek, és elküldtek szövettanra. Ilyen esetben érdemes rendszeresen szűrésre menni ( colonoscopiát csináltatni) , vagy felesleges?
2013. aug. 7. 18:00
6/6 anonim válasza:
igen érdemes szűrésre járni ugyanis ezzel sok bajt megelőzhetsz nem az utolsó pillanatban kell menni!!!az utolsó pillanatban mentem/vittek/ én is és ne tudd meg mit kaptam az orvosoktól.azt mondták ha két nappal később megyek akkor lehet hogy nekem annyi és még aznap megműtöttek.ezt csak azért írtam le hogy nem érdemes várni,van értelme elmenni szűrésre!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!