Vastagbél tükrözés előtt X-preep oldat jó?
Figyelt kérdés
Vagy a keserű sót,vagy ezt javasolta a doktor.....2013. máj. 14. 11:15
1/4 anonim válasza:
Igen, jó ez az oldat vizsgálatok előtti béltisztításra. A vizsgálat előtti napon kell meginni, az utasításoknak megfelelően.
2/4 A kérdező kommentje:
igen csak én ott meg is vettem a kórház patikájában,elég drága volt
viszont olvastam h nem tisztított ki pár beteget rendesen,ha nem csak egy nap,hanem 2 nap használom úgy rendesen kitisztulok,szabad így? persze a sok folyadék pótlás betartásával.....
2013. máj. 14. 12:26
3/4 anonim válasza:
Gondolom elmondták,de az előző nap délben már csak könnyen emészthető ételt szabad enni,pl. főtt krumpli,rizs, este pedig csak folyadékot.Ha ezt betartod elég egy adag X-PREP.
4/4 anonim válasza:
Nekem úgy volt, hogy a colonoscopia előtti este megittam egy X-preep- et aztán reggel 6 órától a só elegyes vizet ittam, 2 óra alatt kellett elfogyasztani.
Este 1x volt székletem, reggel a sóelegyes hashajtásnál is először volt, a végén már a csak a víz jött :). Sikerült jól előkészíteni magam, tiszta volt a bélnyálkahártya végig a vastagbélben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!