Hogy érdemes lemondanom a fél év múlva aktuális szakorvosi vizsgálat időontját?
Szakorvosi vizsgálatra, több órás telefonálást követően fél év múlva kaptam időpontot. Hogy korábbi ellátásban részesüljek átírattam a lakcímemet egy vidéki címre, ahol azonnal megvizsgáltak.
.
Politika ketegória, mert épp most volt ezzel kapcsolatban a kormányinfón.
Ja és most beszélt Róla Gulyás Geri, hogy micsoda aljas dolog időpontot foglalni és nem elmenni rá.
Hogy mennyire nagy kiszurás a betegtársakkal szemben.
Én nem akarok senkit sem megkárosítani.
3.
Persze, hogy aljas dolog. De ezen nem óbégatni kéne, hanem szankcionálni. Pl az ilyen, ha megint kér, csak még +3 hónapra kapjon, mint az első szabad. Aztán +6.
A kormányinfón arról volt szó, hogy terv volt ez:
időpont kéréskor kell 1000ft-ot fizetni, ami visszautalódik, ha megjelensz a vizsgálaton.
Ezt én ki is fizetném, mert a munkakiesés miatti bevételkiesés is egy nagyságrenddel több ennél, ha megpróbálom telefonon, személyesen lemondani.
.
Egyébként nem azért hosszú a várólista, mert nem győzik az orvosok, hanem azért mert kevés a vizsgálat amit egy hónapban engedélyeznek.
Annyi időpontot adnak ki, amennyi kezelést fizet a TB.
.
2010 előtt ugyanannyi órában rendelt a fogorvos, de 1-2 héten belül volt időpontod.
Volt, hogy óránként 4-5 beteget megvizsgáltak, egymásnak adták a kilincset a betegek.
Persze olyan is volt, hogy fél óráig voltam bent, de akkor már hatan voltak kint a váróban.
.
Most egy betegre kb fél óra van szánva.
Óránként kinéz az asszisztens és 10-20 percet dolgoznak egy órában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!