Koponya CT vagy MR vizsgálatra is van várólista, vagy betegség gyanúja esetén azonnal elvégzik?
Huhh, nagy kő esett le a szívemről. Ezek szerint nem sürgős. Akkor ugye nem is lehet olyan súlyos, mint gondolom. Esetleg mint távgyógyász agysebész, azt is megtudnád mondani, hogy egyáltalán pontosan mi lehet a bajom illetve meggyógyulhatok különösebb nehézségek nélkül, vagy inkább a végrendeletíràsra lenne célszerű koncentrálni?
Komolyan elképesztő, mennyi otromba, negatív ember van, és ennyire ráértek...
Csupán azt kérdeztem van e várólista. Mert nem nagyon jártam még ilyen helyeken. Azt hallom fél füllel a hírekből, hogy a műtétekre rengeteget kell várni. De arra még nem figyeltem fel, hogy ilyen jellegű vizsgálatoknál mi a helyzet. Azt sem tudom pontosan mennyi idő maga a vizsgálat. Mert mégsem egy műtét, gondolnám gyorsabban 'halad a sor".
De jó oké, a goromba válaszaitokból már sejtem, hogy ha elmegyek a háziorvoshoz, abból nem lesz napokon belül pontos diagnózis. Kivéve persze, ha a 7-es válaszoló távgyógyász professzor megírja itt a frankót.
Na helló!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!