MR vizsgálatra (TB finanszírozott) sokat kell várni? Esetemben a győri Petz Aladár kórházra gondolok, de úgy általában hosszú a várólista?
Figyelt kérdés
Még nem kaptam beutalót, de nem gyógyuló térdszalag probléma miatt szeretnék ilyen vizsgálatot, első körben térítésmentesen.
Diagnózis: rupt. part. LCM gen.
Térdem nem hajlik, dagadt, gyógytornász hajlítási kísérletére éles, erős, elviselhetetlen fájdalom a térdben. 40 fokban rögzült a hajlás, a láb vizes is. Röntgen nem mutat kórosat.
#térdszalag #LCM #Rupt.part LCM.gen #részleges térdszalag szakadás #térd nem hajlik #térd fájdalom ropogás
jún. 14. 10:34
1/3 anonim válasza:
Nekem mammográfia után adtak időpontot, de a kórházon belül kérték meg, így kb 3 hétre kaptam.
Viszont az MR recepción hallottam, hogy úgy fél évvel későbbre adnak időpontot, ha valaki odamegy, hogy beutalták és időpontot szeretne. Szóval hosszú a várólista, igen, ez mondjuk Tatabánya volt, de nem gondolnám, hogy Győrben pl számottevően jobb a helyzet.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, valahogy sejtettem...
jún. 14. 10:44
3/3 Ypszilon1980 válasza:
Győrben nem tudom hogy van, de az általános várólista az legalább 4 hónap szokott lenni. Van persze mikor szerencséje van valakinek, meg van amikor sürgősben, esetleg az orvos által előjegyezve gyorsabb minden, de ez majd kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!