Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ha nem fizetem a TB-t, elveszí...

Ha nem fizetem a TB-t, elveszíthetem a házam?

Figyelt kérdés
Valakitől hallottam, hogy ha már több száz ezres akár milliós tb tartozás van, akkor jönnek foglalni. Igaz ez? Ha nem, akkor mivel jár ha nem fizetem?
2024. aug. 2. 11:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem mondhatod le. Alanyi jogon rád van terhelve.

Nincs is annál szebb, mikor jövedelem nélküli (valóban jövedelem nélküli) emberekre raknak adó és járulék terheket... Csodálatos egy ország ez!

2024. aug. 3. 08:22
 12/14 anonim ***** válasza:

"Nincs is annál szebb, mikor jövedelem nélküli (valóban jövedelem nélküli) emberekre raknak adó és járulék terheket... Csodálatos egy ország ez!"

Ha valakinek valóban nincs jövedelme, akkor kérvényezni kell a mentességet, amit legtöbbször jóváhagynak 1 évre.

2024. aug. 3. 08:33
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha mondjuk 1 háztartásban élsz valakivel, aki eltart, akkor már nem kapod meg. Gyakorlatilag hajléktalannak kell lenned hozzá.
2024. aug. 3. 08:42
 14/14 anonim ***** válasza:
Orbanisztán.
2024. aug. 10. 03:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!