Elveszíthetem a látásom?
Figyelt kérdés
25 éves vagyok -2/-3D szemüveget hordok. Voltam szemészeten, ahol a szemfenéken mindent rendben talált. Viszont egy negyedet kellett még emelni a szemüvegen ( ezzel lett -2/-3). 25 éves vagyok most, és pánikszerűen rámtörnek időszakok, amikor félek, hogy megvakulok. Kérlek segítsetek valahogy megnyugodni :(2022. júl. 1. 23:14
1/5 anonim válasza:
Romlott a szemed, de ez nem vezet vaksághoz. Pusztán a dioptriaromlás nem okoz vakságot. Ha a szemfenék rendben van, az azért egy megnyugtató dolog. Gondolom, a szemnyomásoddal sem volt gond.
Nem voltál egyébként COVIDos? Mert az képes hirtelen rontani a látáson.
2/5 A kérdező kommentje:
nem voltam COVID-os. Nem mondanám hirtelennek se a látásromlást. Tehát nem egyik napról a másikra vettem észre
2022. júl. 1. 23:21
3/5 anonim válasza:
Atyavilág! Hogy pánikolhatsz egy 2-es-3-as szemüveg miatt ennyire?! Pszichológust neked!
4/5 A kérdező kommentje:
3-as igazad van, lehet ,hogy pszichés :(((
2022. júl. 1. 23:28
5/5 anonim válasza:
Kérdező. A keresztlányom 11 éves és mínusz 6 os a szemcsije. Ne viccelj már. Miért vakulnal meg? Nekem kétszer volt retina levalasom, ami válságot okozott volna, de megmutottek és tökéletesen látok. Pedig én aztán felhetnek, de így nem lehet élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!