Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Elveszíthetem a látásom?

Elveszíthetem a látásom?

Figyelt kérdés
25 éves vagyok -2/-3D szemüveget hordok. Voltam szemészeten, ahol a szemfenéken mindent rendben talált. Viszont egy negyedet kellett még emelni a szemüvegen ( ezzel lett -2/-3). 25 éves vagyok most, és pánikszerűen rámtörnek időszakok, amikor félek, hogy megvakulok. Kérlek segítsetek valahogy megnyugodni :(
2022. júl. 1. 23:14
 1/5 anonim ***** válasza:
49%

Romlott a szemed, de ez nem vezet vaksághoz. Pusztán a dioptriaromlás nem okoz vakságot. Ha a szemfenék rendben van, az azért egy megnyugtató dolog. Gondolom, a szemnyomásoddal sem volt gond.

Nem voltál egyébként COVIDos? Mert az képes hirtelen rontani a látáson.

2022. júl. 1. 23:19
 2/5 A kérdező kommentje:
nem voltam COVID-os. Nem mondanám hirtelennek se a látásromlást. Tehát nem egyik napról a másikra vettem észre
2022. júl. 1. 23:21
 3/5 anonim ***** válasza:
69%
Atyavilág! Hogy pánikolhatsz egy 2-es-3-as szemüveg miatt ennyire?! Pszichológust neked!
2022. júl. 1. 23:27
 4/5 A kérdező kommentje:
3-as igazad van, lehet ,hogy pszichés :(((
2022. júl. 1. 23:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Kérdező. A keresztlányom 11 éves és mínusz 6 os a szemcsije. Ne viccelj már. Miért vakulnal meg? Nekem kétszer volt retina levalasom, ami válságot okozott volna, de megmutottek és tökéletesen látok. Pedig én aztán felhetnek, de így nem lehet élni.
2022. júl. 1. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!