Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Üdv! Ha a párom 100%-os...

Üdv! Ha a párom 100%-os rokkant, és eddig a szüleivel élt, tényleg elveszítheti valamelyik járadékát csak mert hozzám költözik és az én címemre átjelentkezik?

Figyelt kérdés
Mert szerintem ez baromság, de az anyja azzal cseszteti hogy mivel ő a gyámja ezért csak akkor kap ezt-azt ha ott marad bejelentve. Én átvehetem a gyámságot? Egyáltalán szükség lehet majd erre?
2015. jan. 4. 01:02
 1/2 anonim ***** válasza:
Igen, elveszítheti. A szociális ellátások az egy főre eső jövedelem alapján vannak, így most az egész borul, ami eddig volt, és újra kell számolni, új koncepció alapján kell majd igényelni az egészet. De nem muszáj átjelentkeznie a másik címre!
2015. jan. 4. 01:33
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ. Igazából mi azért szerettük volna ezt az átjelentkezést. Mert összeházasodunk és a jövőben egy-két támogatást igénybe akarunk itt venni ami erre az ingatlanra vonatkozik. De ha nem jelentkezik be ide akkor csak a szülői házra tud igényelni mindent. Vagy nem?
2015. jan. 4. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!