Valaki találkozott már olyannal, hogy háziorvos kitalálta, hogy nem hosszabbít jogosítványt (B), mert nem jó a máj érték?
Sziasztok,
25 éves férfi vagyok, sima B jogosítványom van.
Ezek az értékek lettek vérvétel után:
GOT: 30
GPT: 53
GGT: 32
Alkatikus foszfatáz: 89
Tudja, hogy 2 héten belül lejár a jogsim. Azt mondja igyak májvédő teát és jöjjek vissza 2 hónap múlva, ennél többet nem tud csinálni.
Tényleg ennyire rosszak ezek az értékek, hogy nem vezethetek?
Nem írtam volna ki ha nem lenne igaz. Nyilván egy névtelen oldalon nem fogok hazudni, mert akkor eleve értelme nem lenne kiírni a kérdést.
Hétfőn megpróbálok felhívni másik háziorvost, mert attól tartok, hogy ha ennyire kötözködős akkor még utána is kitalálna valamit.
Az biztos, hogy még azt se tudom mondani, hogy konfliktusunk volt a múltban, mert utoljára 2016-ban voltam táppénzen tehát nem is ismer.
Másik háziorvos megcsinálta, átvétel, szemvizsgálat, vérnyomás mérés meg alvás kérdések, 15 perc se volt. Köszi a segítséget. Ő sem értette az előző orvost. Egyrészt nem rosszak az értékek másrészt nem befolyásolná a vezetést.
Abban maradtunk, hogy máriatövist vegyek nyugodtan, tud javítani a máj értéken még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!