Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mammográfia mennyire fájdalmas?

Mammográfia mennyire fájdalmas?

Figyelt kérdés

Jövő héten megyek mammográfiára mert csomó van a mellemben és elég durva dolgokat hallottam arról, hogy mennyire fájdalmas.

Nektek milyen tapasztalataitok vannak?

Akik meséltek róla hosszú évekkel ezelött voltak, ma már esetleg kevésébé fájdalmas? Van aki mostanában volt?

Én Szegeden a Leányszállás köz 2. (II. Kórház mögött) címre kaptam időpontot, arról a helyről van valakinek tapasztalata?

2024. júl. 4. 19:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
86%
Semennyire. Többször voltam már, közben szültem is, tehàt a mellem mérete alakja is változott, de nem fáj. Nem is ismerek senkit sem, aki valaha panaszkodott volna arról,hogy fájna.
2024. júl. 4. 19:25
 2/11 Senior Séf ***** válasza:
57%
Semmi nincs a vizsgálatban, ami fájhatna.
2024. júl. 4. 20:21
 3/11 anonim ***** válasza:
65%
Most is úgy csinálják, mint régen. Két lap közé préselik a mellet. Az lehet nem kellemes, vagy éppen fájdalmas. Egyénenként változó. De az nem igaz, hogy "nincs, ami fájhatna"...
2024. júl. 4. 21:59
 4/11 anonim ***** válasza:

Mert melyik része fáj?

Nekem nem fájt ez a "préselés", annyira nem préselte, hanem fogja inkább, hogy irányban legyen.

2024. júl. 4. 22:59
 5/11 anonim ***** válasza:
67%
Nekem nem fájt. Ne félj.
2024. júl. 5. 00:14
 6/11 anonim ***** válasza:
Anyum egyszer sírva jött haza. Mondta többet nem megy. Neki nagyon fájt.
nov. 10. 13:41
 7/11 anonim ***** válasza:

6.: Valószínűleg valami betegség okozhatta, hogy fájt neki. Érdemes lenne kivizsgáltatni.

Alapesetben ez nem fáj, nekem nem volt fájdalmas.

nov. 10. 15:14
 8/11 anonim ***** válasza:
55%

5,7

Hiába hajtogatod, hogy neked nem fájt, az rendben van, örülünk neki, de ettől még másnak lehet szörnyű élmény.

nov. 10. 17:43
 9/11 anonim ***** válasza:
8.: Én is írtam, hogy elhiszem, hogy fájt neki. Épp ezért biztatom, járjon utána, mitől fájt. Pl. megkérdezi az orvost, hogy mitől lehetett fájdalmas.
nov. 10. 19:11
 10/11 anonim ***** válasza:

9

Attól, hogy nem vagyunk egyformák, nem azonos a fájdalomküszöbünk, stb.

nov. 10. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!