Semennyire. Többször voltam már, közben szültem is, tehàt a mellem mérete alakja is változott, de nem fáj. Nem is ismerek senkit sem, aki valaha panaszkodott volna arról,hogy fájna.
2024. júl. 4. 19:25
2/11 Senior Séf válasza:
Semmi nincs a vizsgálatban, ami fájhatna.
2024. júl. 4. 20:21
3/11 anonim válasza:
Most is úgy csinálják, mint régen. Két lap közé préselik a mellet. Az lehet nem kellemes, vagy éppen fájdalmas. Egyénenként változó. De az nem igaz, hogy "nincs, ami fájhatna"...
2024. júl. 4. 21:59
4/11 anonim válasza:
Mert melyik része fáj?
Nekem nem fájt ez a "préselés", annyira nem préselte, hanem fogja inkább, hogy irányban legyen.
2024. júl. 4. 22:59
5/11 anonim válasza:
Nekem nem fájt. Ne félj.
2024. júl. 5. 00:14
6/11 anonim válasza:
Anyum egyszer sírva jött haza. Mondta többet nem megy. Neki nagyon fájt.
nov. 10. 13:41
7/11 anonim válasza:
6.: Valószínűleg valami betegség okozhatta, hogy fájt neki. Érdemes lenne kivizsgáltatni.
Alapesetben ez nem fáj, nekem nem volt fájdalmas.
nov. 10. 15:14
8/11 anonim válasza:
5,7
Hiába hajtogatod, hogy neked nem fájt, az rendben van, örülünk neki, de ettől még másnak lehet szörnyű élmény.
nov. 10. 17:43
9/11 anonim válasza:
8.: Én is írtam, hogy elhiszem, hogy fájt neki. Épp ezért biztatom, járjon utána, mitől fájt. Pl. megkérdezi az orvost, hogy mitől lehetett fájdalmas.
nov. 10. 19:11
10/11 anonim válasza:
9
Attól, hogy nem vagyunk egyformák, nem azonos a fájdalomküszöbünk, stb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!