Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Plazmaponton mit takar a...

Plazmaponton mit takar a fizikális vizsgálat?

Figyelt kérdés
Vannak a combomon megkérdőjelezhető perverz tetoválások, ha dokihoz megyek is elég cikis helyzetek alakulnak ki úgyhogy próbálok a lehető legritkábban lesérülni. Mit néznek egy ilyen vizsgálaton? (Nem friss tetkók, a legújabb is elmúlt már 5 éves)

#tetoválás #plazmaadás #fizikális vizsgálat
2024. jún. 12. 10:46
 1/2 anonim ***** válasza:
Fhuu, már régen voltam, de súly, magasság, vérnyomás+hogy alkalmas e a vénádad biztos benne volt. Viszont én nem emlékszem olyan részre ahol a combomat nézegették volna. Ha nem olyan ruhában mész ahol ez kilátszik akkor szerintem nem fog feltűnni nekik.
2024. jún. 12. 11:01
 2/2 anonim ***** válasza:
Én sem emlékszem, hogy nagyon nézegettek volna. Meghallgatták a mellkast, hátat. De a tetoválásokat kérdezik, hogy hol mi van és mikori.
2024. jún. 12. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!